Teknoloji

İş ve eğlence için tam donanımlı Huawei MatePad Air satışa çıktı

huawei matepad air inceleme

Tabletler artık sadece eğlence amacıyla kullanılmıyor. Günümüz tüketici trendleri, tabletlerin uzaktan çalışma ve eğitim için giderek daha fazla kullanıldığını ortaya koyuyor. İnsanlar mobil ve uzak ofis senaryolarına yönelik talepte bulunmaya başladı. Üretkenlik senaryoları artık geleneksel ofis veya kütüphane ortamlarıyla sınırlı olmaktan çıktı, farklı uygulama ortamlarında ve çeşitli konumlarda yaygın olarak benimseniyor. Türkiye’de yeni satışa çıkan Huawei MatePad Air, tüm bu durumlar göz önünde bulundurularak tasarlandı.

Huawei MatePad Air: Profesyoneller için verimli bir üretkenlik aracı

Huawei MatePad Air, kariyerlerini ilerletmek, yeni şeyler denemek ve iş stresini azaltmak isteyen profesyoneller için tasarlandı. Kolay kullanım, profesyonel ofis yazılımı, mükemmel not alma deneyimi ve akıllı işlevler sunan bu tablet, kullanıcılara nerede olurlarsa olsunlar destek oluyor.

Huawei Notes uygulaması, not düzenleme, yönetim ve güvenlik için geliştirilmiş özelliklerle birlikte, özel bir fırça özelliği ile donatılmış. Çok yönlü Huawei MatePad Air, kalem ve klavyenin kusursuz entegrasyonu ile hafif ofis işlerini kolaylaştırıyor.

Huawei MatePad Air, HarmonyOS 3.1 tarafından destekleniyor. Akıllı Ofis ve çok cihazlı iş birliği senaryoları için optimize eden geliştirmelere sahip olan bu tablet, cihazlar arası sorunsuz iş birliği özellikleri, uygulamalar ve cihazlar arası ‘Renk Yakalama’ ve kolaylaştırılmış ‘Pop-up Eşleştirme Yazdırma’ özellikleri ile iş süreçlerini basit ve verimli bir hale getiriyor.

Huawei MatePad Air, Huawei’nin 3:2 üretkenlik ekranına sahip ilk tableti. Tablet, 144 Hz yenileme hızı, SuperRender, 30 Hz ila 144 Hz uyarlanabilir yenileme hızı aralığı ve Super Frame ile hem iş hem de eğlence deneyimlerini geliştirmek üzere tasarlandı.

13.999 TL ile Huawei Online Mağaza üzerinden satışa sunulan MatePad Air, 3.498 TL değerindeki manyetik akıllı klavye ve M-Pencil hediyelerine sahip.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER