Teknoloji

16 inç ekranlı Huawei MateBook D16 2022 çok yakında Türkiye’de

Huawei MateBook D16 2022

Huawei yakın zamanda Çin’de duyurusunu gerçekleştirdiği yeni dizüstü bilgisayarlarından Huawei MateBook D16 2022 modelini Türkiye’de satışa sunmaya hazırlanıyor. Ar-Ge’den ürünlerin fiili üretimine kadar teknolojinin gelişiminin her yönüyle ilgili zengin geçmişinden ve bilgisinden yararlandığının atlını çizen Huawei, 2016 yılında ilk MateBook dizüstü bilgisayarını tanıtmıştı ve kısa süre sonra buradan MateBook D, MateBook E, ve MateBook X olmak üzere üç seri daha doğdu.

Çalışanlar ofisteyken, birçok görevi aynı anda yönetmeyi kolaylaştıran ve geniş çalışma alanı sağlayan geniş bir monitöre sahip olmaya alışkınlar. Evde, çoğumuzun masada monitör eklemek için yeterli alanı yok veya sadece ek bir cihaza yatırım yapmak istemiyoruz. Bununla birlikte, çoğumuz haftanın bazı günlerinde veya çoğu gününde evden çalışmaya devam edeceğinden, geleneksel bir masaüstü kurulumundan ziyade daha büyük ekranlı bir dizüstü bilgisayara geçmek mantıklı gelebilir. Tüketiciler arasında ortaya çıkan bu yeni ihtiyacı fark eden Huawei, 16 inç FullView ekrana sahip yeni bir ürün gamı hazırladı.

Huawei MateBook D16 2022 özellikleri

MateBook ailesine en son eklenen, 12. Nesil Intel Core işlemci tarafından desteklenen 16 inç Huawei MateBook D 16’dır. Huawei MateBook D16’nın piyasaya sürülmesi aynı zamanda MateBook ailesini geniş ekran, yüksek performanslı yeni üye olarak daha da zenginleştirirken, markayla eş anlamlı hale gelen estetik, yenilik ve akıllı deneyimleri bünyesinde barındıran serinin imza öğelerini taşıyor.

Huawei MateBook D16, MateBook D Serisinin ince çerçeve tasarımını devralıyor. Bu, ekranda daha geniş bir çalışma alanı sağlayarak kullanıcıların daha büyük ve daha uzun bir ekran alanıyla tabloları, verileri ve belgeleri daha kolay görüntülemesine olanak tanıyor. Huawei, diğer üreticilerin tipik olarak yalnızca 15,6 inçlik ekran yerleştirebildiği bir kasaya 16 inçlik büyük bir ekran yerleştirmeyi başardı. Bu da ekranın görünür alanını genişletirken gövdenin küçük kalmasını sağlıyor. 12. Nesil Intel işlemciden gücünü alan MateBook D16, Huawei MateBook serisinde ilk kez yer verilen numerik tuş takımı ve 1080p AI kamera gibi önemli özelliklere de sahip.

Huawei, daha esnek çalışma modellerine geçerken, evin bir ölçüde yeni ofisimiz olacağı gerçeğine alışmamız gerektiğine dikkat çekiyor. Evlerdeki çalışma alanlarının tam üretkenliği ve odaklanmayı kolaylaştıracak, ama aynı zamanda yaşam alanlarını kısıtlamayacak şekilde düzenlenmesinin gerekliliğine de vurgu yapıyor. Neyse ki teknoloji, geleneksel ofis düzeninin yerini başarıyla alan yenilikçi cihazlarla yardımımıza koşarken, aynı zamanda bize nerede çalışmayı seçtiğimiz konusunda daha fazla esneklik vererek yaratıcılık için geniş alan bırakıyor.

Yeni Huawei MateBook D16, 23 Haziran 2022’de Türkiye’de piyasaya sürülecek.

Huawei MateBook D16 2022 yanında İstanbul’daki 23 Haziran etkinliğinde yeni cihazları tanıtacak

Huawei 23 Haziran’da İstanbul’da bölgesel ürün etkinliği düzenleyecek. Şirketin burada Huawei Mate XS 2 ve kablosuz kulaklığın da aralarında olduğu bir dizi yeni ürünü tanıtmasını bekliyoruz. Etkinlikte dizüstü bilgisayarlar da bekleniyor ki, MateBook D16’nın bunlardan bir tanesi olacağı gelen bu son haberle birlikte kesinleşmiş oldu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER