Teknoloji

Huawei Mate 50 serisi eylül ayında tanıtılacak

huawei mate 50

Huawei sonunda Mate ailesini geri getirmeye hazır görünüyor. Ünlü duyumcu Digital Chat Station’ın paylaşımına göre, Huawei Mate 50 serisi eylül ayında tanıtılacak. Yeni bir işlemci ve HarmonyOS 3 ile kullanıcıların karşısına çıkacak seriye Huawei’nin Aito markalı elektrikli otomobilinin de eşlik edeceği belirtildi.

Seride Mate 50, Mate 50 Pro ve Mate 50 RS olmak üzere üç modelin bulunması bekleniyor. Akıllı telefonların kalbinde yeni Kirin 9000S işlemcinin olacağı ve bu işlemcinin de sadece 4G desteği sunacağı söyleniyor.

Digital Chat Station tarafından paylaşılan yukarıdaki görselin Mate 50 ve Mate 50 Pro’nun arka panel tasarımlarını gösterdiği belirtiliyor. Hemen aşağıdaki fotoğraf ise Mate 50 ve Mate 50 Pro’nun ekranları arasındaki farkları gösteriyor. Mate 50’da deliğe yerleştirilmiş bir yuvarlak kameranın bulunacağı, Mate 50 Pro’nun ise yüz tanıma sistemiyle geleceği iddia ediliyor.

huawei mate 50Huawei Mate 50 serisinin üyelerinin kutularından HarmonyOS 3 yüklü olarak çıkmasına da kesin gözüyle bakılıyor. Şirketin XMAGE adı altında görüntüleme iyileştirmeleri sunacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER