Teknoloji

Huawei Mate 20 Lite ile maksimum oyun zevkini her yere taşıyın

huawei mate 20 lite oyun
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Türkiye’de satılan Huawei Mate 20 serisinin iki üyesinden bir tanesi olan Huawei Mate 20 Lite, sunduğu optimum performansla sahiplerine oyun zevkini her yere taşıma ve her yerde yaşama imkanı sunuyor. Uygun fiyatı yüksek oyun performansı elde edebileceğiniz donanım bileşenleriyle buluşturan Huawei Mate 20 Lite, aynı zamanda sahip olduğu Game Suite ile oyunlara erişimi kolaylaştırıyor, keyfinizi herhangi bir şeyin bölmesinin önüne geçiyor.

Huawei Mate 20 Lite’da Kirin 710 işlemci bulunuyor. Bu işlemci yüksek performanslı işler için 2.2 GHz’lik dört adet Cortex-A73 ve verimliliğe odaklanan, günlük işlere yönelik dört adet 1.7 GHz Cortex-A53 çekirdek barındırıyor. Aynı zamanda Mali-G51 MP4 GPU da ihtiyaç duyulan grafik performansını sağlıyor. Öte yandan 4 GB RAM de performansa önemli katkıda bulunuyor.

Mate 20 Lite sahip olduğu bu donanım paketiyle günlük işleri rahatlıkla yerine getiriyor. Sadece bununla kalmıyor, oyunlarda da akıcı performansla keyfin her zaman en üst seviyede kalmasını sağlıyor. Huawei Mate 20 Lite ile günümüzün popüler oyunlarını rahatlıkla, akıcı grafikler eşliğinde oynayabilirsiniz. Evde, işte, yolculukta, kısacası her yerde, Mate 20 Lite sayesinde yüksek oyun zevki sizi bekliyor.

Huawei Mate 20 Lite, oyun konusunda aranan performansı sunmanın yanı sıra, oyunlara erişimi de kolaylaştırıyor. Mate 20 Lite’da yer alan Game Suite, maksimum oyun deneyimi için tasarlandı. Game Suite’e Araçlar klasörü içinden erişebilirsiniz. Eğer isterseniz, daha kolay erişebileceğiniz bir noktaya da kolaylıkla ekleyebilirsiniz.

huawei mate 20 lite game suite

Game Suite oyun uygulamalarını otomatik olarak tespit ediyor ve hepsini bir yerde topluyor. Bu uygulamaları Game Suite’den silseniz de, cihazınızdan silinmiyor. Aynı zamanda Game Suite’de yer alan “Ekle” düğmesine tıklatarak siz de buraya oyunlarınızı ekleyebilirsiniz. Game Space özellikleri ise yalnızca Game Suite’deki uygulamalar için kullanılabiliyor.

Game Space özellikleri nelerdir? Bunlardan ilki Oyun hızlandırma. Oyun hızlandırma etkinleştirildiğinde sistem ayarları oyun için optimize ediliyor. Doğal olarak oyun içindeki performans daha da yükseliyor.

İkinci özellik ise Kesintisiz oyun. Bunu etkinleştirdiğinizde aramalar, alarmlar ve düşük pil uyarıları dışındaki tüm ekran bildirimleri gizleniyor. Cihaz aramalar ve alarmlar için çalmayacak veya titremeyecektir. Böylelikle oyunun en heyecanlı anında veya hayati bir hamle yapmanız gerekirken, gelen bir bildirim dikkatinizi dağıtıp oyun keyfinizi berbat etmeyecektir.

Kirin 710’un sunduğu performans ve Game Suite içinde sunulan özellikler sayesinde Huawei Mate 20 Lite sahiplerini gittikleri her yerde maksimum oyun zevkini yaşama fırsatı bulacaklar.

İLGİLİ HABERLER