Manşetler

Huawei Mate 20 Lite: Hızlı şarj ile prize bağımlılığı azaltıyor

huawei mate 20 lite

Huawei Mate 20 Lite, barındırdığı 3750 mAh ile, akıllı telefon ortalamalarının üzerinde bir pil kapasitesiyle birlikte geliyor. Böylelikle Mate 20 Lite sahipleri, normal yoğunluklu bir kullanımda sabahtan akşama bir günü rahatlıkla çıkaracak güce erişebiliyor. Öte yandan sahip olduğu güç tasarrufu modu ve süper güç tasarrufu modu gibi gibi pil tasarruf modları da telefonun çalışma ömrünü acil durumlarda daha da uzatmanızı mümkün kılıyor.

Mate 20 Lite, tam dolu piliyle 13 saate varan aralıksız internette gezinme veya vdeo izleme keyfi sunabiliyor. Bunun yanı sıra dört güne varan bekleme süresiyle de sahiplerini etkilemeyi başarıyor, onları kolay kolay yarı yolda bırakmıyor.

Huawei Mate 20 Lite’ın kutusundan çıkan Huawei Quick Charge özellikli şarj adaptörü Mate 20 Lite’ın yüksek kapasiteli pilini normale göre daha kısa sürede şarj etmenizi sağlıyor. Böylelikle prize olan bağımlılığınız azalıyor. Sadece yarım saat süreyle şarj ederek yüzde 35-40 arası bir doluluğa ulaşmanız mümkün. Bu da sizin Mate 20 Lite’ı birkaç saat boyunca normal bir şekilde rahatlıkla kullanmanıza izin verecektir.

Mate 20 Lite’ın yüksek kapasiteli pil, tam doluluğa ise iki saatten biraz daha az zamanda ulaşabiliyor. Bu da Huawei Mate 20 Lite’ın, kendisiyle aynı sınıftaki diğer telefonlara göre daha yüksekte konumlandırıyor.

Quick Charge özelliği sayesinde telefonunuzu gece yatarken prize bağlayıp sabaha kadar şarj olması için bekletmek zorunda kalmazsınız. Sadece yarım saat veya kırk beş dakikalık bir şarj ile sabahtan akşama kadar bir iş gününü çıkarmanız mümkün olacaktır. Ya da işte masanızda otururken ya da akşam eve vardığınızda, Mate 20 Lite’ı hemen prize bağlayarak, yemeğinizi yerken veya işinize odaklanmışken telefonunuzun hızlıca şarj olmasını ve pilinin tam doluluğa ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Huawei Mate 20 Lite, sahip olduğu yüksek kapasiteli piliyle akıllı telefonunuzla sıklıkla gerçekleştirdiğiniz işleri rahatlıkla yapmanıza izin verecek, gün ortasında pilin bitmesi derdini size yaşatmayacaktır. Huawei Quick Charge özellikli şarj adaptörüyle şarj ettiğinizde de, hızlı şarjın avantajlarından yararlanmanıza olanak sağlayacak. Böylelikle kısa süreli şarj ile birkaç saat rahat etmenize, işlerinizi kesintiye uğratmamanızı veya etrafınızdakilerle bağlantınızı koparmamanızı mümkün kılacaktır.

İLGİLİ HABERLER