Teknoloji

Huawei katlanabilir telefonları için yeni menteşe geliştirdi

huawei katlaanbilir telefon

Huawei yeni nesil ile birlikte katlanabilir telefon tasarımında daha farklı bir yol izleyebilir. Çinli şirket için üretim gerçekleştiren Zhaoli Technology’deki kaynaklara dayandırılan bilgilere göre, Huawei daha farklı bir menteşe tasarımını kullanmaya başlayacak.

Huawei’nin yeni menteşe tasarımı üzerinde bir süredir çalıştığı ve sonunda bu tasarımın kullanıldığı bir telefonu çıkarmaya hazır olduğu söyleniyor.

Bu noktada Zhaoli Technology’den geldiği söylenen bilgilerde doğrudan Huawei adının geçmediğini belirtmekte fayda var. Zira Zhaoli’nin Huawei’yle uzun süredir devam eden ilişkisi, akıllara doğal olarak Huawei’yi getiriyor.

Huawei’nin yeni menteşe tasarımında daha az parçanın kullanıldığı belirtiliyor. Daha basit bir yapıya sahip olan yeni tasarım sayesinde menteşe maliyetinin düşeceği ve dayanıklılığın artacağı da ifade ediliyor.

Huawei yeni katlanabilir telefon menteşesini istiridye kabuğu tasarımındaki bir cihazda kullanabilir. Şirketin bu telefonu yeni ve daha canlı renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkarabileceği belirtiliyor. Weibo’da cihazın tasarımını gösteren paylaşılsa da, görsellerin doğruluğuna temkinli yaklaşmak gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER