Teknoloji

Huawei Honor Band Zero akıllı saat giriş seviyesini hedefliyor

huawei-honor-band-zero-020715

Huawei, Android Wear işletim sistemli ilk akıllı saati Huawei Watch’u henüz piyasaya sürmüş değil. Ancak bu durum şirketin giyilebilir ürün pazarındaki varlığını genişletme konusunda çalışmalar yapması için bir engel teşkil etmişe benzemiyor. Huawei, giriş seviyesi için hazırladığı ve Hero markasının altına yerleştirdiği yeni akıllı saati Band Zero’yu resmi Twitter hesaplarından biri aracıyla gözler önüne çıkardı.

[quote_box_center] İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Huawei Watch Ön İnceleme [/quote_box_center]

Huawei’nin paylaştığı görüntüler henüz bilgisayar ortamında hazırlanan çizimlerden öteye geçmese de, Honor Band Zero’nun yeteneklerine ilişkin çeşitli öngörüler de ortaya atılmış durumda. Akıllı saatin zamanı söylemeye ek olarak, egzersiz takibi ve akıllı telefona gelen bildirimleri gösterme gibi özellikleri de barındırması bekleniyor.

Leiphone sitesinde yer alan habere göre, Huawei Honor Band Zero dört günlük bir pil ömrüne sahip olacak. Buna ek olarak, akıllı saatin IP68 standardıyla suya ve toza dayanıklı olması bekleniyor. Huawei Honor Band Zero’nun ne zaman piyasaya sürülmeye hazır hâle geleceği henüz bilinmiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER