Teknoloji

Huawei, giyilebilir ürünlerde yeni bir dönem başlatıyor: İşte 14 Eylül lansmanının tüm detayları

huawei

Huawei, 14 Eylül 2023’te Barselona’da yapacağı “Fashion Forward” temalı Yeni Ürün Lansmanı ile giyilebilir ürünler pazarında iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Bu etkinlik, markanın giyilebilir ürünlerdeki 10. yıldönümünü kutlayacak ve teknoloji ile stil arasında bir köprü kurmayı hedefliyor.

Lansmanın gerçekleşeceği tarih yaklaşırken, Huawei’nin bu alanda küresel bir ürün stratejisi paylaşmayı planladığı da ortaya çıktı. Huawei, Watch Ultimate modeliyle başlattığı tasarım felsefesini, “Fashion Forward” temasına uygun bir şekilde daha da derinleştirecek. Marka, giyilebilir cihazlar pazarındaki 10. yılını kutlarken, etkinliğin teknoloji ve moda arasında bir köprü oluşturacağına işaret ediliyor.

Etkinliği online izlemek için kayıt olanlara çeşitli fırsatlar var

Barselona’daki etkinlikte tanıtılacak yeni HUAWEI WATCH GT Serisi’nin Türkiye’de de çok yakında satışa sunulacağı belirtildi. Lansmana online kayıt yapan izleyicilere 300 TL indirim kuponu sunulurken, sınırlı sayıda FreeBuds 3 hediyeleri de dağıtılacak.

Bu yılın en çok beklenen teknoloji etkinliklerinden biri olan Huawei’nin Yeni Ürün Lansmanı, sadece markanın başarılı 10 yılını değil, aynı zamanda giyilebilir cihazlar sektöründe bir dizi yeniliği de kutlayacak. Lansmana katılan izleyicilerin hem indirim kuponu kazanabileceği hem de sınırlı sayıdaki FreeBuds 3 hediyelerinden birine sahip olabileceği bu etkinlik, Huawei’nin teknoloji ve moda arasında nasıl bir köprü kuracağı konusunda büyük bir merak uyandırıyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
İLGİLİ HABERLER