Manşetler

Huawei, yenilenen akustiğiyle FreeBuds Pro 3’ü Türkiye’de satışa sundu

huawei freebuds pro 3

Huawei, yeni nesil TWS kulaklıkları Huawei FreeBuds Pro 3‘ü Türkiye’de satışa sundu. Bu yeni kulaklık modeli, yüksek çözünürlüklü çift sürücülü ses sistemi ve Akıllı ANC 3.0 (Aktif Gürültü Engelleme) teknolojisi ile geliyor, bu da kullanıcılara gelişmiş bir ses kalitesi sunuyor. Huawei’in TWS kulaklıklarındaki ses uzmanlığı, Huawei FreeBuds ailesinin bu yeni üyesini sektörde önemli bir yere koyuyor ve kulaklarınıza gerçek ses kalitesi sunuyor.

Tamamen yenilenen HUAWEI FreeBuds Pro 3, ses doğruluğunu yeniden tanımlamak ve endüstri standartlarını yeni zirvelere taşımak için çeşitli yenilikçi teknolojileri içeriyor. Yüksek çözünürlüklü çift sürücülü ses sistemi, Kristal Netliğinde İletişim ve Pure Voice 2.0, Intelligent ANC 3.0 ve Triple Adaptive EQ gibi özellikler, gürültü engelleme kapasitesinin yanı sıra gelişmiş tasarım ve akıllı bağlantı deneyimi sunarak kulaklıkların ses deneyimini daha da geliştiriyor.

HUAWEI FreeBuds Pro 3, kullanıcılara gürültülü ortamlarda bile, herhangi bir ses sınırlaması olmadan, nerede olurlarsa olsunlar en sevdikleri müzikleri, sesli kitapları ve podcast’leri dinleme veya kristal netliğinde sesli aramalar yapma olanağı tanıyor.

Huawei FreeBuds Pro 3’te yüksek çözünürlüklü ses desteği

Yüksek Çözünürlüklü Çift Sürücülü Ses Sistemi ile güçlendirilen Huawei FreeBuds Pro 3, gecikme olmaksızın mükemmel, gerçeğe yakın bir işitsel deneyim sunar. L2HC 2.0 ve LDAC kodeklerini destekleyen kulaklıklar, hem HWA hem de Hi-Res Audio Wireless tarafından onaylanmış, bu da kulaklıkların zengin detaylar ve dokular getiren yüksek çözünürlüklü ses sunmasını sağlar.

Telefon görüşmeleri söz konusu olduğunda, HUAWEI FreeBuds Pro 3, sesli ve görüntülü aramalar sırasında 2,5 kat daha iyi ses alma sağlayan Pure Voice 2.0 teknolojisi ile gelir. Ayrıca, gürültü engellemenin %50 iyileştirilmesini sağlamak için gerçek zamanlı olarak çalışan güncellenmiş bir AI uyarlamalı gürültü engelleme algoritması olan Intelligent ANC 3.0 teknolojisi ile donatılmıştır.

Huawei FreeBuds Pro 3 renk seçenekleri ve Türkiye fiyatı

Huawei, tasarım açısından doğadan ilham alan üç renk seçeneğiyle geliyor: Seramik Beyazı, Yeşil ve Gümüş Frost. Pil ömrü, şarj kutusu ile birlikte 31 saate kadar ve tek bir şarjla 6,5 saate kadar dinleme süresi sunuyor. Kullanıcılar ayrıca kablosuz olarak şarj edebilir ve HUAWEI FreeBuds Pro 3’leri alıp hemen kullanmaya başlayabilirler. Kulaklıklar ayrıca IP54 toza ve su sıçramasına karşı dayanıklıdır.

Huawei FreeBuds Pro 3, 4.999 TL fiyat etiketiyle Huawei Online Mağaza üzerinden satışa sunuluyor. 399 TL değerinde 1 yıl kayıp kulaklık desteği, AFBPRO300 kupon koduyla 300 TL ekstra indirim ve vade farksız 3 taksit avantajları da tüketicilere sunulan Huawei fırsatları arasında yer alıyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER