Teknoloji

Huawei FreeBuds 6i, dörtlü mıknatıs sürücü ve Hi-Res Audio Wireless desteği ile geldi

huawei freebuds 6i

Huawei, yeni bir kulaklık modeli olan FreeBuds 6i’yi tanıttı. Henüz piyasaya sürülmemiş olan bu model, şirketin Dubai’de düzenlediği ve MatePad 11.5″S ve MateBook X Pro 2024 gibi yeni ürünleri tanıttığı etkinlikte duyuruldu. Ayrıca aynı etkinlikte Watch Fit 3 ile birlikte Watch GT 4’ün yeni versiyonları ve FreeClip açık kulak kulaklıklar da tanıtıldı.

Huawei FreeBuds 5i modeline oldukça benzeyen FreeBuds 6i, bir önceki nesle göre çeşitli iyileştirmeler içeriyor. Örneğin, FreeBuds 6i’nin sürücüleri 11 mm çapında olup, FreeBuds 5i’deki 10 mm’lik sürücülerden daha büyük. Huawei, yeni dinamik sürücülerin ‘quad mıknatıs’ teknolojisini desteklediğini belirtiyor.

Huawei FreeBuds 6i’de daha iyi ses deneyimi için yenilikler

Öte yandan FreeBuds 6i, FreeBuds Pro 3‘te bulunan üçlü uyarlanabilir eşitlemeyi entegre ediyor ve Hi-Res Audio Wireless sertifikasına sahip. Huawei, kulaklıkların dahil edilen şarj kutusuyla birlikte 35 saate kadar pil ömrü sunduğunu vaat ediyor. Ancak bu süre, ‘Intelligent Dynamic ANC 3.0’ aktif gürültü önleme teknolojisinin devre dışı bırakılması durumunda geçerli.

Huawei henüz FreeBuds 6i’nin fiyatı ve piyasaya sürülme tarihi hakkında bir açıklama yapmadı. Ancak bu modelin, rekabetçi bir fiyatlandırma ve geniş erişilebilirlikle piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu beklenti, kullanıcıların daha kaliteli bir ses deneyimi ve uzun süreli kullanım vaadi ile Huawei’ye olan ilgisini artırabilir.

Huawei’nin bu yeni kulaklık modeli, ses teknolojisi ve kullanıcı deneyimindeki yeniliklerle dikkat çekiyor. FreeBuds 6i, kullanıcılara üst düzey bir ses kalitesi sunmayı amaçlarken, zarif tasarımı ile de göz kamaştırıyor.

İLGİLİ HABERLER