Manşetler

Huawei Fit ile giyilebilir ürün portföyünü genişletiyor

huawei fitHuawei yeni fitness takip cihazıyla giyilebilir ürün portföyünü genişletmeyi sürdürüyor. Huawei Fit adını taşıyan cihaz, tasarımı itibarıyla bir saatten farklı görünmüyor. Fit’te yuvarlak ve daima açık tek renkli dokunmatik ekran bulunuyor. Cihaz adım sayma, uykuyu takip etme ve egzersizler esnasında kalp atış hızını ölçme gibi işlemleri gerçekleştirebiliyor. Fit, yurt dışında 129.99 dolar karşılığında satışa sunulmuş durumda.

Huawei’nin yeni ürünü, geçtiğimiz yıl piyasaya çıkan Pebble Time Round’a da fazlasıyla benziyor. İki cihaz yan yana koyulduğunda aradaki farkı görmek ilk bakışta pek kolay olmuyor. Fit’te siyah veya gri kasayı siyah, turuncu ve mavi kayışlar tamamlıyor. 18 mm.’lik bu kayışlar rahatlıkla değiştirilebiliyor.

Huawei Fit iOS ve Android cihazlar ile eş zamanlanabiliyor

Kullanıcılarının yürüdüklerini, koştuklarını ve uyuduklarını algılayabilen Fit; adım sayabiliyor, mesafe ölçebiliyor, yakılan kalori miktarını hesaplayabiliyor ve uyku süresini kayıt altına alıyor. GPS barındırmayan fitness takip cihazı, Huawei’nin iOS ve Android’de bulunan Wear uygulamasıyla eş zamanlanıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER