Teknoloji

Huawei Enjoy 60 serisine yakında yeni bir üye daha katılacak

huawei enjoy 60x
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei Enjoy 60 serisinin üyeleri geçtiğimiz ay başka ürünlerle birlikte gözler önüne çıkmıştı. Yeni bir sızıntı, yakında bu seriye yeni bir cihaz daha ekleneceğini gösteriyor. Söz konusu cihazın Huawei Enjoy 60X adını taşıyacağı anlaşılıyor.

İnternete sızan fotoğraflar sayesinde Enjoy 60X’in tasarımı konusunda fikir edinmek mümkün oluyor. Akıllı telefon görsel açıdan Enjoy 60’ı hatırlatsa da, bazı farklar da hemen göze çarpıyor. Enjoy 60X’in arkasında sadece bir adet yuvarlak ve büyük kamera modülü yer alıyor.

Kamera modülünün üstündeki yazı, burada iki adet 50 megapiksel sensör bulunduğunu gösteriyor. LED flaş da modülün üyeleri arasında yer alırken, dördüncü yuvarlağın dekoratif amaçlarla yerleştirildiği tahmin ediliyor.

Ekranın üstünde büyük bir çentik yer alıyor. Bu çentiğin sağ köşesindeki ön kamera da kolaylıkla fark ediliyor. Çentiğin büyük kısmı ahize hoparlörü tarafından kaplanıyor gibi görünüyor. Dolayısıyla burada gelişmiş yüz tanıma gibi havalı bir teknolojinin bulunması beklenmiyor.

Huawei Enjoy 60X hangi özelliklerle gelecek?

Sızan görsellerden birinde ekran üzerinde Enjoy 60X’in özelliklerini görmek de mümkün oluyor. Buna göre, akıllı telefonda 6.96 inç büyüklüğünde 2376 x 1080 piksel çözünürlüklü bir LCD ekran bulunuyor. Telefonun kalbindeki Qualcomm Snapdragon 680 işlemciye ise 8 GB RAM eşlik ediyor. Başka bir görselde ise telefonun HarmonyOS 3.0.0.101 ile çalıştığı görülüyor.

Huawei Enjoy 60X için 128, 256 ve 512 GB olmak üzere üç depolama alanı seçeneğinin sunulacağı söyleniyor. 22.5W şarj destekli 7000 mAh pil de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

İLGİLİ HABERLER