Teknoloji

Huawei Enjoy 9 Plus sızıntısı tasarımı ve bileşenleri gösteriyor

huawei enjoy 9 plus

Huawei Enjoy 9 Plus ismi kulaklara şu an için pek tanıdık gelmese de, ünlü duyumcu Evan Blass tarafından yapılan bir paylaşım bu ismi önümüzdeki dönemde daha sık duyabileceğimizi gösteriyor. Blass’in paylaşımına göre, Enjoy 9 Plus’ta 2340 x 1080 piksel çözünürlük sunan, 6.5 inç büyüklüğünde çentikli bir ekran bulunuyor. Bu ekranın 19.5:9 görüntü oranına sahip olacağı da Blass’ın verdiği bilgiler arasında bulunuyor.

Akıllı telefonun kalbinde Huawei’nin kendi üretimi olan sekiz çekirdekli Kirin 710 yonga setinin olacağı belirtiliyor. Bu yonga setine 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanının eşlik edeceği söyleniyor.

Huawei Enjoy 9 Plus toplamda dört kamerayla birlikte gelecek. Bu kameraların ikisi telefonun arkasında, ikisi ise önünde olacak. Akıllı telefonun arkasında 13 megapiksel çözünürlüklü lensi 2 megapiksel çözünürlüklü lens tamamlayacak. Ön tarafta ise 16 ve 2 megapiksel çözünürlüklü lenslerden oluşan bir kurulum bulunacak. Akıllı telefona enerjisini 4000 mAh kapasiteli pili sağlayacak. Telefon kutusundan Android 8.1 Oreo işletim sistemiyle çıkacak. Bu işletim sistemini EMUI 8.2 kullanıcı arayüzü tamamlayacak.

Huawei Enjoy 9 Plus taslağı, akıllı telefonun arkasında bir parmak izi tarayıcısının bulunacağını ve kameranın da yapay zekâ ile destekleneceğini gösteriyor. Akıllı telefonun çıkış tarihi konusunda ise henüz ortada somut bir bilgi bulunmuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER