Teknoloji

Huawei Ascend P7’nin taslak çizimleri sızdı

Huawei Ascend P7’ye ait olduğu öne sürülen iki taslak çizim, bu Android telefonun önden ve arkadan neye benzeyeceğini gösteriyor.

huawei-ascend-p7-dedikodu-060214

Çinli web sitesi Inpai’de çıkan fotoğraflara göre, keskin köşelere sahip olan cihazın Ascend P6 ile benzer yönleri bulunuyor, ancak ondan ayrıştığı, P6 karakterinden uzaklaştığı önemli detaylar da dikkat çekiyor.

Daha önceki sızıntılar Ascend P7’nin 5 inç Full HD TFT ekran, 1.6 GHz dört çekirdekli HiSilicon Balong 910 işlemci, 4G LTE bağlantı desteği, 13 megapiksel kamera ve LED flaş gibi teknik özelliklere sahip olacağını işaret ediyordu.

Öte yandan cihazın önünde 8 megapiksel kameranın bulunacağı söyleniyor. Bu detay da Ascend P6’nın 5 megapiksel çözünürlüklü ön kamerasına göre önemli bir aşama kaydedileceğini işaret ediyor. Ayrıca 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası gibi özelliklerden de bahsediliyor.

2460 mAh kapasiteli pilin bulunacağı tahmin edilen cihazda Android’in üstünde Huawei’nin EmotionUI 2.0 özelleştirilmiş kullanıcı arayüzü çalışacak.

Huawei Ascend P7’nin bu ay sonunda Barselona’da düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi’nde resmiyet kazanması bekleniyor.

İlgili >> UnwiredView, Inpai

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER