Teknoloji

Huawei Ascend P6’yı Facebook üzerinden doğruladı

Huawei 6.2 mm. kalınlığındaki yeni akıllı telefonu Ascend P6’yı Facebook sayfası aracılığıyla doğruladı. Şirket P6 çalışmaları hakkında bir bilgi verirken, yayınladığı fotoğrafta cihazın tasarımını tamamen göstermekten kaçındı. Ascend P6’nın hazırlanmasında en iyi bileşen ve materyallerin kullanıldığına dikkat çeken Huawei, testlere önemli bir zaman ayrıldığını vurguladı.

huawei-ascend-p6-290513

Aynı açıklamada tüketicilere en iyi olduğunu göstermek için gereken şansı bulamamaktan yakınan Huawei, Ascend P6’nın kendini pazarlayabilecek yetenekte bir telefon olduğunu belirtti. Önümüzdeki ay içinde satışa sunulması beklenen Huawei Ascend P6’ya ilişkin ilk haberleri yayınladığı sızıntıların isabetiyle ünlenen Twitter kullanıcısı evleaks vermişti. Huawei’nin yayınladığı görüntülere yakından bakılınca metal kasa ve ince kenarların varlığı da doğrulanıyor. Ses kontrol düğmeleri cihazın sağ tarafına yerleştirilirken, flaşın eşlik ettiği kameranın da cihazın arka panelinin sol tarafında yerini aldığı görülüyor.

Huawei Ascend P6’nın dört çekirdekli 1.5 GHz işlemciye, 2 GB RAM’e, 8 GB dahili hafızaya sahip olması bekleniyor. Hangi Android sürümünün cihazda yer alacağı şimdilik bilinmezken, Huawei’nin Android arayüzü Emotion’ın 1.6 sürümünün Ascend P6’da kullanılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İlgili >> Huawei Device (Facebook)

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER