Teknoloji

Huawei Ascend P6’nın sızan fotoğrafları 6.2 mm. kalınlığı doğruluyor

Huawei’nin 18 Haziranda Londra’da düzenleyeceği etkinliğin şirketin 6.2 mm’lik kalınlığa sahip olan en ince Ascend telefonunun tanıtımına ev sahipliği yapması bekleniyor. Ascend P6 adını taşıyacağı söylenen bu telefona ait olan resmi basın fotoğrafları @evleaks tayfası tarafından Twitter’da paylaşıldı.

huawei-ascend-p6-dedikodu-240513

Basın fotoğraflarına bakıldığında ürünün metal kasa taşıdığı, ayrıca bir hayli ince olduğu doğrulanıyor. Ayrıca Android’in üzerinde Huawei’nin Emotion adlı kullanıcı arayüzünün de çalıştığı görülüyor. Öte yandan ürünün arka bölümü de fırçalanmış metalle kaplanmış, bu da cihaza ayrı bir hava katmış. Yine arka bölüme bakıldığında kameranın sola yerleştirildiği, flaşın da onun altına, belli bir mesafede olacak şekilde konumlandırıldığı görülüyor. Bu arada @evleaks telefonun beyaz ve pembe renkli versiyonlarını da paylaştı. Ancak bu paylaşımlar Sina Weibo üzerinden yapıldığı için Twitter üzerinden verilen bağlantıları takip etmemiz pek mümkün olmuyor.

Bu arada Huawei Device Yönetim Kurulu Başkanı Richard Yu, Çin’in Twitter’ı olarak bilinen Sina Weibo üzerinden, sızdırılan cihazın 18 Haziranda tanıtılması beklenen P serisinin bir parçası olduğunu doğruladı. Engadget’ın ortaya çıkardığı bu detayın ardından Yu bu paylaşımını kaldırdı.

Eğer daha önceki sızıntılar doğruysa, Ascend P6’da 1.5 GHz dört çekirdekli işlemci, 2 GB RAM, 8 GB dahili bellek ve Android üzerinde çalışan Huawei Emotion UI 1.6 kullanıcı arayüzü yer alacak.

İlgili >> Twitter (@evleaks), Engadget

İLGİLİ HABERLER