
Huawei IFA 2014’te görücüye çıkardığı yeni phablet’i Ascend Mate 7 ile HTC One max ve türevlerine rakip olmaya hazırlanıyor. Huawei’nin yeni akıllı telefonu ve HTC One max arasındaki benzerlik sadece boyutlarının benzerliğinden kaynaklanmıyor. Huawei Ascend Mate 7’de de, tıpkı One max’te olduğu gibi, parmak izi tarayıcısı bulunuyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Huawei MatePad Pro Max ince gövdesiyle çok yakında Türkiye’de satışa çıkıyor

Huawei HarmonyOS 7 ile tasarımı baştan aşağı yeniliyor

Honor 600 Smart 7.700 mAh piliyle ortaya çıktı

Samsung’un Spider-Man paylaşımı Galaxy Z Fold 8 Ultra’yı ortaya çıkarmış olabilir

7000 mAh pilli Oppo Reno 15A resmiyet kazandı
Huawei Ascend Mate 7’nin 6 inç’lik ekranı 1920 x 1080 piksel çözünürlüğe ve 367 ppi piksel yoğunluğuna sahip. Tasarım bakımından şirketin MediaPad X1 tabletinin izinden giden Huawei Ascend Mate 7’de ekranı çevreleyen çerçevenin minmumda tutulması göze çarpıyor. 157 x 81 x 7.9 mm. boyutlarındaki cihaz ince tasarımıyla dikkat çekiyor.
Akıllı telefonun sekiz çekirdekli HiSilicon Kirin 825 işlemcisi 1.8 GHz ve 1.3 GHz’lık iki farklı işlemcinin birleşmesinden oluşuyor. Bu işlemciye 4100 mAh kapasiteli pil ve 32 GB dahili hafıza eşlik ediyor. microSD kart desteği sayesinde Huawei Ascend Mate 7’de ekstra depolama alanı elde edilebiliyor. LTE Cat 6 teknolojisinin varlığı sayesinde cihaz, şebeke desteğinin bulunduğu durumlarda çok yüksek veri hızlarına erişebiliyor. Örnek vermek gerekirse, Cat 6 sayesinde HD bir film iki dakika içinde indirilebiliyor.
13 megapiksel arka ve 8 megapiksel ön kamera barındıran Huawei Ascend Mate 7, kutusundan Android 4.4 KitKat ile çıkıyor. Bu işletim sistemine şirketin Emotion arayüzü eşlik ediyor. Cihazın piyasaya çıkış tarihi ve fiyatı konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor.
⚡️⚡️ BU FIRSATLAR İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ⚡️⚡️
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.


