Teknoloji

Huawei 23 Nisan’ı Barış Manço’yu anarak kutluyor – Video

23 nisan barış manço huawei

Huawei, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şerefine Barış Manço’yu anıyor. Barış Manço’nun yıllar önce TRT 1’de yayınlanan 7’den 77’ye programının bir bölümü olan “Adam Olacak Çocuk”ta yer almış olan dünün küçükleri ve bugünün büyüklerini bir araya getiren Huawei, Barış Manço‘nun çocukları; Doğukan Manço ve Batıkan Manço’nun da yer aldığı bir video klip hazırladı.

Bu özel video klibin arka planında ise Barış Manço’nun “Bu Gün Bayram” parçasının özel olarak hazırlanmış bir düzenlemesi yer aldı.

Huawei konuyla ilgili olarak hazırladığı basın bülteninde, “Gerçek sevginin sadece yaşayarak var olacağına inanan Huawei, çocukların her gününü özel kılan Barış Manço’nun hikayesi ile sevginin gücünü hatırlatıyor.” şeklinde ifade kullanıyor.

Türkiye pazarında yaygınlığını artırmak isteyen Huawei’nin bu anlamlı çalışması YouTube’da da büyük ilgi görmüşe benziyor. 20 Nisan tarihinde video servisinde yayınlanan klibin gösterim sayısı üç gün içinde 400 bini çoktan geçti. Bu özel 23 Nisan Barış Manço video klibini yukarıdan izleyebilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER