Teknoloji

Huawei’nin 2018 ürün yol haritası ortaya çıktı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

huawei 2018Huawei için 2017’nin sonları oldukça hareketli geçti. Mate 10 serisini ekim ayında tanıtan şirket, Honor markasına yeni modeller eklemeye de devam etti. İnternete sızan ürün yol haritasına göre, Huawei 2018’de de bu hareketliliği sürdürmeyi planlıyor.

Yol haritası, şirketin ürün portföyüne yapacağı eklemeler konusunda daha somut işaretler veriyor. Bu işaretlere göre, ortada bir sürpriz varmış gibi görünüyor. Huawei’nin önümüzdeki yılın ikinci çeyreği itibarıyla üç adet P serisi çıkarması bekleniyor. Ürün yol haritasında bu telefonların ismi P, P Plus ve P Lite olarak geçiyor.

Huawei’nin Mate 10 serisine dair planları, yeni yılın ilk çeyreğinde de işlemeye devam edecek gibi görünüyor. Bu planlar çerçevesinde Mate 10 Pro ve Mate 10 Lite’ın daha fazla ülkede satışa sunulması planlanıyor. Şirketin Maya, Salina ve Honor 1 kod adıyla anılan üç telefonu da 2018’de raflara çıkarması öngörülüyor.

Huawei’nin 2018’de piyasaya süreceği ürünler telefonlarla sınırlı kalmıyor. Şirketin Huawei A2 isimli fitness bilekliğini, yeni Huawei 360 Camera’yı, Huawei Scale isimli bir aksesuarı ve Huawei B618 kablosuz yönlendiriciyi ilk çeyrekte tanıtacağı belirtiliyor.

Yılın ikinci çeyreğinde ise P serisi telefonların yanı sıra yeni bir Honor telefonun tanıtılacağı söyleniyor. Huawei B525 adını taşıyan bir yönlendiricinin de ikinci çeyrekte duyurulması planlanıyor. Üçüncü çeyreği sakin geçirecek gibi görünen şirket, sadece tek bir Honor telefonu piyasaya sürecek.

Huawei 2018’i Mate serisiyle kapatacak

Huawei 2018’i de, 2017’yi olduğu gibi, Mate serisiyle kapatacak. Ürün yol haritasında Mate Pro ve Mate Lite adını taşıyan iki telefonun ismi geçerken, Honor serisi bir telefonun da bu çeyrekte resmiyet kazanacağı söyleniyor. Sızan yol haritasının doğruluğunu görmek içinse 2018’in ilk çeyreğini beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER