Teknoloji

Huawei’nin 007 kod adlı akıllı telefonu kavisli ekranla gelebilir

huawei-kavisli-ekran-120815

Huawei son yıllarda akıllı telefon arenasında epey iddialı ve çıkardığı uygun fiyatlı üst sınıf modellerle Samsung, HTC, Sony, LG gibi şirketlere önemli bir alternatif oluşturmuş durumda. Gelecek ayki IFA’da tanıtılacak yeni akıllı telefonla bu durum sürdürülecek gibi görünüyor.

Dedikodular Huawei’nin IFA 2015 için Mate 7 Plus modelini tanıtmayı planladığı, bu telefonun Apple’ın Force Touch teknolojisine benzer bir yeteneği barındıracağı söyleniyordu. Görünen o ki, Huawei’nin elinde Mate 7 Plus’a ek yeni bir model daha olacak ve bu telefon da en az onun kadar etkileyecek.

Son sızıntılar Huawei’nin LG G Flex gibi kavisli bir profile sahip olan akıllı telefonun hazırlıklarını yaptığını işaret ediyor. Huawei bu akıllı telefonu 007 kod adı altında geliştirmeyi sürdürüyor ve muhtemelen IFA’da tanıtmaya hazırlanıyor.

Bu arada Mate 7 Plus ile 007 kod adlı cihazın aynı model olması ihtimalini de göz ardı etmemek gerekiyor. Sonuçta Force Touch teknolojisine sahip olan ekranın bir de kavislilikle daha da etkileyici olması mantıklı görünüyor. En iyisi birkaç hafta daha beklemek ve zamanı geldiğinde Huawei’nin duyurularına kulak kesilmek. Tabii ki, IFA 2015’e kadar yeni Huawei dedikoduları çıkmaya devam edecektir, onları da buradan aktarırız.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER