Teknoloji

HTC yeni ürünlerine dair ipuçları vermeyi sürdürüyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

htc-one-mini-2-inceleme-00006

2015 Mobil Dünya Kongresi’ne (MWC 2015) doğru geri sayımda sona yaklaşılırken, şirketler de pazarlama faaliyetlerinde biraz daha gaza basmış durumda. MWC 2015’e iddialı hazırlanan şirketlerden biri olan HTC, takipçilerine sosyal medya üzerinden çeşitli ipuçları vererek beklenti oluşturmaya devam ediyor. HTC’nin ABD ofisinin Twitter hesabı aracılığıyla yapılan bir paylaşım da, kullanıcılara boşlukları doldurtarak şirketin yeni ürününe dair bir fikir edinmelerini sağlıyor.

HTC’nin şu anda One M9 olarak anılan yeni amiral gemisi telefonunu 1 Mart tarihinde görücüye çıkarmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Ancak şirketin ”Ütopya’ya Yolculuk” başlıklı etkinliğindeki tek yeni cihazın One M9 olması oldukça düşük bir ihtimal olarak değerlendiriliyor. One M9’a One M9 Plus adını taşıyan bir akıllı telefın, 9 inç bir tablet veya bir akıllı saatin eşlik edebileceği söyleniyor.

HTC ABD ofisinin Twitter hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda şirketin büyük bir cihazı daha lanse edeceğinin işareti matematiksel bir anlatımla verilirken, hem tweet’teki bilgiler hem de bugüne kadar ortaya çıkan sızıntılar akıllara HTC One M9 Plus olarak anılan cihazı getiriyor. Hima_Ultra kod adını taşıdığı söylenen One M9 Plus’ın phablet kategorisine girip girmediği henüz bilinmese de, en azından ismiyle böyle bir izlenim yaratmayı başarıyor. DuoKamera ve parmak izi tarayıcısı da HTC One M9 Plus’ın diğer potansiyel özellikleri arasında sayılıyor.

Google için Nexus 9 tableti üreten HTC’nin kendi markasını taşıyan bir tableti MWC 2015’te tanıtacağı iddiası da sıklıkla dillendiriliyor. Boyut olarak HTC’nin verdiği ipucuyla uyumlu olsa da, işin içine matematiksel terimlerin girmesi şirketin bahsettiği cihazın One M9 Plus olması ihtimalini artırıyor. Ancak bu durumun şirketin MWC 2015’te bir tablet tanıtmayacağı anlamına gelmediğini belirtmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER