Teknoloji

HTC Wildfire serisinin yeni üyesi Google Play Console’da görüldü

htc wildfire e lite

HTC Wildfire E2, bu ayın başlarında Rusya’da gözler önüne çıkmıştı. Görünen o ki, Tayvanlı üretici bu telefonun yanına yeni bir cihaz daha eklemeye hazırlanıyor. Google Play Console üzerinde görülen HTC Wildfire E Lite isimli telefon, daha da mütevazı teknik özelliklere sahip olmasıyla dikkat çekiyor.

Google Play Console’daki bilgilere göre, akıllı telefonda 1440 x 720 piksel çözünürlüklü bir ekran bulunuyor. Bu ekranın görüntü oranının ise giriş segmentindeki pek çok cihazdan farklı olarak 18:9 olması dikkat çekiyor.

Google Play Console sayfasında Wildfire E Lite’ın ön yüzünü gösteren bir fotoğraf da bulunuyor. Burada ekran üzerinde çentik veya delik olmadığı görülüyor. Aksine ekran çerçevelerinin kalınlığı dikkat çekiyor. Wildfire E Lite’ın 2 GB RAM’e sahip olduğu ve kutusundan Android 10 işletim sistemiyle çıkacağı bilgisi de burada yer alıyor.

Akıllı telefonun kalbinde MediaTek’in Helio A20 işlemcisi bulunuyor. Dört adet Cortex-A53 çekirdek barındıran bu işlemci, telefon için adeta bir “giriş segmenti damgası” niteliği taşıyor. Mevcut bilgiler, telefonun en önemli özelliğinin uygun fiyatı olacağını düşündürüyor. HTC Wildfire E Lite hakkında yeni detaylar için beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER