Teknoloji

Moto E7 Plus sızıntısı önemli teknik özellikleri gösteriyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Moto E7 Plus kısa bir süre önce Geekbench’in veri tabanında Android 10 işletim sistemiyle, sekiz çekirdekli bir işlemci ve 4 GB RAM ile görülmüştü. Şimdi de ünlü duyumcu Evan Blass tarafından Twitter’da paylaşılan bir görsel, E7 Plus hakkında daha detaylı bilgiler veriyor.

Bu görsele göre, Moto E7 Plus’ın kalbinde geçtiğimiz ocak ayında duyurulan Qualcomm Snapdragon 460 işlemci bulunacak. Bu işlemciye 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı eşlik edecek. Telefonun farklı bellek konfigürasyonlarının sunulması da muhtemel görünüyor.

Moto E7 Plus’ın arkasında Night Vision isimli özelliği de destekleyen ikili bir kamera sistemi bulunacak. Bu sistemde ana kamera görevini 48 megapiksel çözünürlüklü sensör üstlenecek. Diğer modülün özellikleri ise şu an için belirsizliğini koruyor.

moto e7 plus

Moto E7 Plus’a ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pili verecek. Bu pilin şarj hızı ise şu an için belirsizliğini koruyor.

Daha önce sızan ve telefona ait olduğu belirtilen fotoğraflarda damla çentikli ekran, arka panele yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısı ve USB-C girişi görülmüştü.

Motorola’dan henüz Moto E7 Plus için resmi bir açıklama gelmiş değil. Ancak Moto E6 Plus geçtiğimiz yıl eylül ayında duyurulmuştu. Dolayısıyla E7 Plus’ın da yakında resmiyet kazanması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER