ManşetlerSatın Alma Rehberi

Elektrikli scooter satın almak isteyenler için tavsiyeler ve indirimler

Elektrikli scooter satın almak isteyenler için tavsiyeler ve indirimler

Elektrikli scotter, Martı ve benzeri taşıma sistemleriyle birlikte giderek daha fazla dikkat çeken bir ulaşım aracı hâline geldi. Özellikle yakın noktalar arası seyahatlerde bu araçlar hem rahatlık hem de verimlilik sunuyor. Eğer kendi elektrikli scooter’ınıza sahip olmak isterseniz, GittiGidiyor üzerinden sunulan seçeneklere ve indirimlere bir göz atmanızı tavsiye ederiz. Sitede dikkate değer indirim kampanyaları bulunuyor. Bu yazıda çeşitli elektrikli scooter tavsiye ve indirimlerini sıralıyoruz. Aşağıdaki bağlantıyı takip ederek bunları GittiGidiyor üzerinde inceleyebilirsiniz.

ELEKTRİKLİ SCOOTER İNDİRİMLERİ VE KAMPANYALARI

GİTTİGİDİYOR’DA İNCELE VE SATIN AL

Dynamic Citybug E-Scooter, Elektrikli Scooter modeli büyükler için kullanışlı bir seçenek. Katlanabilir yapısı sayesinde arabanın bagajında rahatlıkla taşıyabilir, evde de zahmetsiz biçimde muhafaza edebilirsiniz. Kırmızı ve siyah renk seçeneklerine sahip olan bu elektrikli scooter, 1999 TL yerine 1350 TL’lik indirimli fiyatıyla satılıyor.

Dynamic XRide E-Scooter, 150 W Elektrikli Scooter seçeneği ise fiyat ve güç arasında denge kuran bir model gibi görünüyor. 9 kg ağırlıklı ve maksimum 90 kg taşıma kapasitesi var. En fazla saat 15 kilometre hıza kadar çıkabiliyor. 2500 TL’lik fiyatı ise kampanya dahilinde 1790 TL’ye iniyor.

Dynamic S2 E-Scooter, 350 W Elektrikli Scooter modeliyse, daha yüksek fiyatlı ve daha zengin özelliklere sahip olan bir ürün. Alüminyum gövdeli ve 11 kg ağırlığındaki bu ürün maksimum 120 kg taşıma kapasitesine sahip. Bu sayede birçok kişi için rahatlıkla kullanım imkanı sunuyor. Katlanabilir yapısı sayesinde de kolaylıkla taşınabiliyor. Normal fiyatı 4299 TL olan bu ürün 3750 TL’lik indirimli fiyatıyla sunuluyor.

Citymate Mini 250Watt Elektrikli Scooter ise çocuklar için isabetli bir elektrikli scooter seçeneği gibi görünüyor. 3-4 saat arasında şarj olan bu scooter 10-15 km Menzil kapasitesine ve saatte 23 km hız yapabilme özelliğine sahip. 100 kg maksimum taşıma kapasitesi bulunuyor. Katlanabilir yapısı sayesinde de daha rahat taşınabiliyor ve evde saklanabiliyor.

Yukarıdaki elektrikli scooter tavsiye ürünleri GittiGidiyor kampanya sayfasında yer alıyor. Buradan inceleyebilir ve satın alabilirsiniz. Ayrıca kampanya sayfasında çocuklar için elektrikli olmayan scooter seçenekleri de var. Bunlara ek olarak, özellikle çocuklar arasında popüler olan kaykay hoverboard seçeneklerini de aynı sayfada bulabilirsiniz.

ELEKTRİKLİ SCOOTER İNDİRİMLERİ VE KAMPANYALARI

GİTTİGİDİYOR’DA İNCELE VE SATIN AL

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER