Teknoloji

HTC Vive VR ailesinin yeni üyelerinin izleri görüldü

htc vive cosmos vr

İddialara göre, HTC önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek ViveCon 2021 konferansında iki yeni Vive VR başlığı tanıtacak. Protocol sitesinin haberine göre, bu yeni başlıklar Vive Pro 2 ve Vive Focus 3 Business Edition adını taşıyacak. Söz konusu başlıkların odak noktasında oyun deneyiminden ziyade kurumsal deneyim bulunacak.

HTC’nin yeni başlıklarına ait fotoğraflar henüz internete sızmış değil. Dolayısıyla bu başlıkların PC’ye bağlı şekilde mi yoksa bağımsız şekilde mi kullanılabileceği belirsizliklerini koruyor.

Haberde iki başlığın Avrupa’da faaliyet gösteren e-ticaret sitesi Alzashop tarafından da kısa süreliğine listelendiği bilgisi yer alıyor. Cihazlara ait ürün sayfaları Vive Focus 3 Business Edition’ın 1474 avro, Vive Pro 2’nin ise 842 avro karşılığında satılacağını gösteriyor. Her iki kulaklığın da mayıs ayında satışa sunulması bekleniyor.

Yeni HTC Vive VR başlıklarıyla ilgili haberlerin doğruluğunu öğrenmek için 11 Mayıs’ı beklemek gerekiyor. Şirketten daha önce yapılan açıklamada bu etkinlikte yeni bir dönemi başlatacak sanal gerçeklik başlıklarının duyurulacağı belirtilmişti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER