Eğlence

HTC Vive için hazırlanan sanal gerçeklik oyunu Arizona Sunshine’a ait ilk görüntüler yayınlandı

arizona-sunshine-220515-1

HTC, Valve ile birlikte geliştirdiği sanal gerçeklik başlığı Vive’ı geçtiğimiz mart ayında duyurmuştu. HTC Vive için hazırlanan oyunlar da, duyurunun ardından yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Söz konusu oyunlardan birisi de, Vertigo Games ve Jaywalkers Interactive’in imzasını taşıyan Arizona Sunshine oldu.

arizona-sunshine-220515-2

Arizona Sunshine, “oyuncuyu tamamen sarmalayan bir sanal gerçeklik deneyimi” şeklinde nitelenirken, HTC Vive sayeside bu deneyim oda ölçeğinde yaşanabiliyor. Oyuncular Arizona Sunshine’da kendilerine saldıran zombilerle mücadele edecek.

arizona-sunshine-220515-3

HTC Vive, şirketin MWC 2015’te düzenlediği etkinlikte duyurulmuş ve deneyenlerden oldukça iyi yorumlar almıştı. Vive özellikle hareketlik bir deneyim sunması nedeniyle sanal gerçeklikte “yeni dönemi başlatan cihaz” olarak nitelenmişti.

Vertigo Games ve Jaywalkers Interactive tarafından yapılan açıklamada Arizona Sunshine’ın gelişim sürecinin devam ettiği ve oyunun 2015’in sonlarında Steam üzerinden yayınlanacağı belirtildi. HTC Vive’ın da hemen hemen aynı dönemde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER