Teknoloji

HTC U11 Android Oreo güncellemesini 2017 bitmeden alacak

htc u11 android oreoGoogle’ın Android 8.0 Oreo güncellemesini resmen duyurmasının ardından telefon üreticilerinin güncelleme takvimi de yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Bu şirketlerden biri olan HTC de ilk etapta üç telefonunun güncellemeyi alacağını duyurdu. Tayvanlı üretici güncellemelerin dağıtımının yılın son çeyreğinde başlayacağını açıkladı. Amiral gemisi HTC U11 Android Oreo güncellemesini 2017 sona ermeden alacak.

Geçtiğimiz mayıs ayında tanıtılan HTC U11, kutusundan Android Nougat işletim sistemiyle çıkmıştı. HTC U11’i 2018’in başlarında HTC U Ultra ve HTC 10 takip edecek.

Diğer HTC telefonlarının da bir süre sonra Android Oreo güncellemesini alması beklense de, şirketten şimdilik bu konuda bir açıklama gelmedi.

HTC U11 Android Oreo ile görsel açıdan değişimden geçebilir

Android Oreo’nun beraberinde getirdiği görsel değişikliklerden bazılarını ilk bakışta görmek mümkün olmuyor. Ancak uyarlanabilir ikonlar, yenilenen ayarlar menüsü, geliştirilmiş bildirimler ve kişiselleştirilebilen gezinme çubuğu gibi yenilikler HTC U11 sahiplerini görsel bir dönüşümün beklediğini gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER