Teknoloji

Samsung Galaxy S9 da çift arka kamera taşıyabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:
samsung galaxy s9
Samsung Galaxy Note 8

Hana Financial Investment’ın analistlerinden Kim Rok-ho, geçtiğimiz ay yayınladığı bir raporda Samsung Galaxy S9’un çift arka kamera taşıyacağı öngörüsünde bulunmuştu. Shinhan Investment analisti Park Hyug-woo da hem Galaxy S9’da hem de Galaxy Note 9’da çift kameranın yer almasının beklendiğini belirtmişti. Söz konusu analistlerin sözleri, KGI Securities’in ünlü analisti Ming-Chi Kuo’nun onayının ardından kıymet kazandı.

Kuo, Apple ürünlerine ilişkin isabetli tahmin ve öngörüleriyle ün kazanmıştı. Son zamanlarda Samsung’a ilişkin öngörülerde de bulunan popüler analist, Galaxy S9’da da çift arka kameralı bir kurulumun bulunmasının beklendiğini belirtti.

Kuo’nun bu öngörüsünün şaşırtıcı olduğunu söylemek ise pek mümkün değil. Samsung’un yeni tanıttığı Galaxy Note 8’in arkasında çift kameranın bulunması, Güney Koreli şirketin bu yoldan yürüyeceğini gösteriyor. Kuo’nun sicil kaydı ise bu öngörüyü biraz daha güvenilir kılıyor.

Samsung Galaxy S9 parmak izi tarayıcı için yeni bir yer sunmayacak

Kuo, Galaxy S9 ve Galaxy Note 9 ile ilgili olarak daha dikkat çekici başka bir öngörüde bulunmuştu. Tecrübeli analist, Samsung’un Galaxy S9’da parmak izi tarayıcısını arka panelde tutacağını iddia etmişti. Güney Koreli şirketin Galaxy Note 9 ile birlikte parmak izi tarayıcısını ekranın altına entegre edebileceği öne sürülüyor.

İLGİLİ HABERLER