Teknoloji

HTC Sensation ve Sensation XE için Ice Cream Sandwich erken ön izleme sürümü yayınlayacak

htc-sensation-xe-inceleme-00009

HTC, Sensation ve Sensation XE cihazları için Android 4.0 Ice Cream Sandwich’in erken sürümünü yayınlayacağını duyurdu. Avrupa’da bulunan şanslı Sensation ve Sensation XE kullanıcıları Ice Cream Sandwich güncellemesinin kısıtlı bir sürümüne erişim imkânı bulacak, bu sırada HTC de dünya çapındaki kullanıcılarla buluşacak final güncelleme için çalışmaya devam edecek.

Yukarıda sözünü ettiğimiz bu ön izleme sürümü Avrupa’daki birkaç yüz kullanıcı tarafından kullanılma şerefine erişecek. Bu şanslı kişiler Ice Cream Sandwich deneyimini HTC’nin kendi Sense kullanıcı arayüzüyle birlikte test edebilecek. HTC denediği bu yöntemle insanların Sense ile Ice Cream Sandwich deneyimine alışmasını umuyor, her ne kadar kısıtlı bir bölgede, kısıtlı bir kullanıcı kitlesi için de olsa.

Test merkezimizde daha yeni incelediğimiz bir HTC Sensation XE bulunuyor. Yarın yeni bir yazılımın olup olmadığını kontrol etmekte fayda var. Eğer bir güncelleme bulursak, yenilikleri sizinle ilk elden paylaşma fırsatı bulacağımızı ve bunu kaçırmayacağımızı belirtelim.

İlgili – SlashGear

İLGİLİ HABERLER