Manşetler

Nexus deneyimi yaşatan HTC One duyuruldu

Dedikodular gerçeğe dönüştü. Galaxy S4 Google Edition tanıtıldıktan hemen sonra beklenmeye başlanan, HTC One’ın Sense 5 arayüzü barındırmayan, ham Android 4.2.2 Jelly Bean  ile çalışan versiyonu resmiyet kazandı. 26 Haziran tarihinden itibaren 599 dolarlık fiyat etiketiyle Google Play mağazası üzerinden satılmaya başlanacak bu cihaz ilk etapta ABD’de piyasaya çıkacak.

htc-one-nexus-300513

32 GB dahili belleğe sahip olan HTC One Google Edition telefonu bir Nexus kullanıcı deneyimi yaşatacak. Teknik özellikler bakımından bakıldığındaysa HTC One’ın Google versiyonu piyasada satılmakta olan orijinal HTC One’dan herhangi bir farklılık içermiyor gibi görünüyor. Google I/O 2013’te tanıtılan Samsung Galaxy S4 Google Edition gibi HTC One’ın bu özel versiyonu da Google’ın Android güncellemelerini ilk alan cihazlar arasında yer alacak.

Google’ın bu son duyurusuyla birlikte yurt dışındaki müşteriler iki lider Android telefonunu özelleştirilmiş kullanıcı arayüzünden arındırılmış, saf Android deneyimi yaşatacak şekilde elde etme fırsatı yakalayacak. Aslında her ikisi de saf Android yazılımı çalıştıran bu cihazları performans açısından karşılaştırmak şimdi daha doğru olabilir. Tahmin ediyoruz ki, her iki cihaz da piyasaya sürüldükten sonra bu yönde paylaşımları görmeye başlarız.

İlgili >> HTC

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER