Manşetler

HTC One M10 buna benzeyebilir

htc one m10

HTC One M10 ile ilgili dedikodular ve sızıntılar giderek fazlalaşmaya başladı. Son olarak bir XDA Developers Forum kullanıcısı Perfume kod adıyla da anılan akıllı telefona ait bir taslak çizim oluşturmuş. Bu fotoğraf HTC’nin 2016 model akıllı telefonunun neye benzeyebileceği konusunda önemli ipuçları veriyor.

İçeriden alınan bilgilerle ve daha önce @evleaks tarafından Twitter’a sızdırılmış, biraz bulanık fotoğraftan yola çıkılarak hazırlanmış taslak resim HTC’nin One M9 ve One A9 modellerinin tasarımını aynı potada eritebileceğini gösteriyor.

Bu arada ilginçtir ki, bu taslak resmin önde saklanan gizli bir nesneyi göstermediği belirtiliyor. Ayrıca logonun yer aldığı veya alabileceği herhangi bir şerit de göze çarpmıyor. Ayrıca bu çizim HTC’nin şimdiye kadarki en simetrik telefonunun gelebileceğini gösteriyor.

HTC One M10 ekranı daha büyük olabilir

Telefonun ekran-gövde oranı artırılmışa benziyor, böylelikle HTC One M9 ile aynı boyutlara sahip, ancak 5.2 inç gibi daha büyük boyutlu bir ekranı görmemiz mümkün olabilir. Ayrıca kullanıcı arayüzünün de Android Open Source Platform tarzında olacağı, yani özelleştirmelerin yoğun olmayacağı söyleniyor. Bununla birlikte üstün kamera donanımlarının bulunacağı da diğer söylentiler arasında yer alıyor.

HTC’nin yeni amiral gemisi akıllı telefonu One M10’u MWC 2016’dan sonra, muhtemelen mart ayı içinde tanıtması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER