Manşetler

HTC One Max’in yeni fotoğrafları parmak izi okuyucusunu doğruluyor

HTC One Max ile ilgili ilk detaylar geçtiğimiz ağustos ayında gelmeye başlamıştı. Haftasonunda bu telefonun arkasında bir parmak izi okuyucusunun bulunacağına dair bilgilerin sızmasının ardından dün de yeni fotoğraflar ortaya çıktı.

htc-one-max-sizinti-170913-1

One Max’in ay başında Berlin’de düzenlenen IFA 2013 fuarında tanıtılması bekleniyordu, ancak bu beklenti gerçeğe dönüşmedi.

Son fotoğraflar Çinli sosyal ağ Weibo üzerinden paylaşıldı. Fotoğraflar One Max ile ilgili çok fazla teknik ayrıntı vermese de, cihazın neye benzeyeceği hakkında önemli ipuçları edinmemizi sağlıyor. Ayrıca cihazı çalışırken gösteriyor.

Sızan birkaç fotoğraf telefonun ayarlar bölümündeki çeşitli ekranları gösteriyor. Fotoğraflar donanımla ilgili herhangi bir detay vermiyor, ancak HTC One Max’in Sense 5’i barındırdığı ve doğal olarak Android ile çalıştığı anlaşılıyor.

Fotoğraflar HTC One Max’in 8088 model numarasını taşıdığını gösteriyor. Ayrıca cihazın arkasında alt kısıma doğru diğer HTC cihazlarında olduğu gibi Beats Audio logosunu görüyoruz.

Yukarıda dile getirdiklerimiz dışında fazla bir detay yok. Aşağıdaki galeride HTC One Max’e ait olduğu iddia edilen tüm fotoğrafları görebilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER