Manşetler

HTC One A9 tasarımıyla Apple’ın iPhone’unu andırıyor

htc-one-a9-sizinti-250915

HTC’nin bu sonbaharda çıkarmasını beklediğimiz gözde telefonu ile ilgili şimdiye kadarki en somut görüntüler ortaya çıktı. Aero kod adıyla anılan ve HTC One A9 adıyla satılması beklenen telefonun altı farklı renk seçeneği bulunacak.

Teknoloji gazetecisi Evan Blass’ın Twitter hesabından paylaştığı fotoğraflara göre HTC’nin şeritli tasarımı tercih ettiği ve bu yeni tasarımın Apple’ın iPhone 6 sonrası tasarım dilinden esintiler taşıdığını gösteriyor.

Sızan ekran görüntülerinin gerçek olduğunu ve mevcut pazarlama materyallerine ait olduğunu düşünecek olursak, HTC’nin Apple’ın renk adlandırma yöntemini izlediğini, uzay grisini karbon gri ile değiştirip roze altını olduğu gibi bıraktığını söyleyebiliriz.

HTC son zamanlarda çeşitli işten çıkarmalar ve şirket bünyesindeki yetenekli kişilerin görevlerinden ayrılmasıyla konuşulmuştu. Tayvanlı şirketin One serisi cihazları genellikle olumlu eleştiriler alsa da, HTC’yi finansal darboğazdan kurtaracak seviyede başarıya ulaşamadı. HTC şimdi Aero veya nam-ı diğer One A9 ile farklı bir şeyler deneyip başarılı olmayı hedefliyor.

İLGİLİ HABERLER