Manşetler

HTC One A9S tanıtıldı: Metal kasa ve 5 inç ekran

htc one a9sHTC’nin geçtiğimiz yıl tanıttığı One A9’un yeni bir versiyonunu tanıtacağına dair haberler bir süredir gündemdeydi. Bu beklentiler sonunda gerçeğe dönüştü ve HTC One A9S adını taşıyan telefon gün yüzüne çıktı. One A9S için Tayvanlı üreticinin iPhone’u hatırlatan telefonunun giriş segmentine yönelik versiyonu tanımlaması kullanılabilir.

720p çözünürlüğünde 5 inç LCD ekrana sahip olan akıllı telefonda MediaTek Helio P10 işlemci bulunuyor. Bu işlemciye 2 veya 3 GB RAM eşlik ediyor. Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 2300 mAh kapasiteli pili sağlıyor. Arka kameranın ortadan kenara doğru taşınması, telefondaki iPhone 6 etkisini biraz daha artırıyor.

Parmak izi tarayıcısını da barındıran Home tuşunun üstündeki HTC logosunun kaldırılması ise doğru bir hamle olarak göze çarpıyor. HTC’den yapılan açıklamada telefonun “Doğadan ilham alan” metal kasasına dikkat çekildi ve One A9S’in uygun fiyatla sunduğu özenli işçiliği ve kalitesiyle yeni nesil cihazlara örnek olmasının amaçlandığı belirtildi.

HTC One A9S için satış fiyatı ve çıkış tarihi açıklanmadı

Şirket, One A9S’in fiyatını henüz açıklamadı. Ancak fiyatın tahmin edilebileceği üzere One A9’un altında olacağı bilgisi verildi. Cihazın piyasaya çıkış tarihi konusunda da henüz bilgi verilmedi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER