Manşetler

HTC yeni Marshmallow Android telefonunu 20 Ekimde tanıtıyor

htc-marshmallow-300915

Google’ın Nexus etkinliğinin düzenlendiği zamanlarda HTC Marshmallow telefonunun tanıtılacağına dair bir davet de e-posta kutumuza düştü. HTC gelecek ürününü 20 Ekimde düzenleyeceği bir etkinlikte tanıtacak.

Sanal bir etkinlik düzenleyecek olan HTC bunu web sitesi üzerinden canlı olarak yayınlayacak ve açıkçası bu etkinlikte HTC One ailesinin en son üyesinin duyurusunu gerçekleştirecek. Buna ek olarak, gönderilen davetiyede “HTC’nin yeni Marshmallow’u ile tanış!” şeklinde bir mesaj yer alıyor. Bu da yeni HTC Marshmallow telefonunun kutusundan Android 6.0 Marshmallow yüklü olarak çıkacağını işaret ediyor.

Bu, sanal bir etkinlik olduğu için katılım sadece basın mensuplarıyla sınırlı değil. İsteyen herkes www.htc.com/launch adresine girerek bu yeni ürünün tanıtımını izleyebilecek. Sanal etkinlik 20 Ekim Salı günü Türkiye saatiyle 19:00’da başlayacak.

HTC’nin tanıtacağı yeni telefonun neye benzeyeceği henüz bilinmiyor. Ancak dedikodular tasarım bakımından iPhone 6 ve iPhone 6s’inkine benzeyen bir ürünün geleceği söyleniyor. Yaklaşık üç hafta sonra her şeyi öğrenmiş olacağız.

İLGİLİ HABERLER