Teknoloji

HTC plastik bir M9+ modeli üstünde çalışıyor

htc-m9e-040515

HTC’nin ABD ve Avrupa pazarlarındaki yolculuğunda başı yeni amiral gemisi telefon One M9’un kaptanlığında ilerliyor. Ancak pek çok kullanıcının aklının Çin ve diğer Asya pazarlarında görücüye çıkan daha büyük ekranlı One M9+’ta kaldığı bir gerçek. Söz konusu cihazın Asya pazarlarının dışına çıkma ihtimali düşük olsa da; şirketin plastik kasalı “M9e” isimli bir telefon üzerinde çalıştığı iddiası, kullanıcılarda yeni bir heyecan yarattı.

M9e’ye dair ilk bilgiler ise Çin’in TENAA sertifikasyon veri tabanı aracılığıyla ortaya çıktı. Duo Camera’nın eksikliği dışında M9e, M9+ ile aynı özellikleri taşıyor. 5.2 inç QuadHD ekran, 2.2 GHz sekiz çekirdekli işlemci, 3 GB RAM, 20 megapiksel arka kamera, UltraPixel ön kamera, microSD kart desteği ve parmak izi okuyucusu M9e’nin özellikleri arasında bulunuyor.

Telefonun üst kısmında bir kızılötesi alıcısı bulunup bulunmadığı henüz belirsizliğini koruyor. Şirketin plastik cihazı M9+’a kıyasla daha uygun bir fiyat karşılığında potansiyel müşterilerine sunması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER