Teknoloji

HTC “Hima” One M9’a ait olduğu iddia edilen duvar kağıdı sızdı, yenileri yolda

htc-one-m9-hima-duvar-kagidi-180215

Android geliştiricisi ve Twitter kullanıcısı @LlabTooFer, HTC’nin “Hima” kod adıyla anılan ve HTC One M9 olduğuna inanılan akıllı telefonuna ait olduğunu iddia ettiği bir duvar kağıdı görüntüsünü yayınladı.

Yayınlayan kişi 1 Martta Mobil Dünya Kongresi kapsamında gerçekleştirilecek resmi tanıtıma kadar, geliştirici olduğu için sahip olduğunu düşündüğümüz cihazdan her gün yepyeni bir duvar kağıdı fotoğrafı paylaşcağını kaydetti.

Eğer paylaşılan ilk duvar kağıdı gerçekse, bunun sayesinde HTC One M9’un ekran çözünürlüğü hakkında önemli bir ipucuna sahip oluyoruz demektir.

LlabTooFer’in Mega üzerinden sunduğu paylaşım bağlantısına göre, duvar kağıdının gerçek çözünürlüğü 2160 x 1920. Tahminen bu duvarkağıdı bütün ana ekranı kaplayan ve ana ekran panelleri arasında geçiş yapıldıkça arka planda kayan bir yapıya sahip. Bu durumda ekranın, dedikodusu yapılan 2K’nin aksine 1920 x 1080 Full HD çözünürlüğe sahip olacağını farz edebiliriz.

Bu arada HTC One M9’un bir versiyonunun daha olacağı, bu versiyonun daha yüksek çözünürlüklü ekran barındıracağı söyleniyordu. Bu cihaz muhtemelen 5.5 inç, 2560 x 1440 piksel çözünürlüklü HTC One M9 Plus olacak. Ana modelin 5 inç ekrana sahip olacağı dile getiriliyor.

HTC’nin yeni One M9 cihazı veya cihazlarıyla ilgili detaylar 1 Mart tarihinde düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi etkinliğinde ortaya çıkacak. Bu cihazlarla ilgili izlenimlerimizi de bizzat yerinden takip edeceğimiz Barselona’dan size aktaracağız.

İLGİLİ HABERLER