Teknoloji

HTC yeni kripto para telefonu Exodus 1s’i tanıttı

htc exodus 1s
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HTC yeni akıllı telefonu Exodus 1s’i tanıttı. Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen Lightning Conference adlı etkinlikte tanıtılan bu cihaz, HTC’nin yeni kripto tabanlı akıllı telefonu olma özelliğini taşıyor.

Exodus 1s, ilk Exodus modelinin takipçisi niteliğini taşımıyor. Daha çok o modelin daha düşük profilli bir çeşidi ve eksiksiz bir Bitcoin noktası niteliğine sahip. Bu cihaz ile bitcoin ticareti yapma, aynı zamanda kripto para alma ve gönderme mümkün oluyor.

Öte yandan 260 GB kapasiteli bir Bitcoin hesap defteri bulunuyor. Eğer kullanıcı bir SD kart satın alırsa, bu defter cihaz üzerinde de tutulabiliyor.

Exodus 1s, 219 avro yani 1416 TL’ye karşılık gelen bir yurt dışı fiyatına sahip. Cihazı Bitcoin, Etherian, Litecoin ve benzeri kripto paralarla da satın alabilirsiniz. HTC Exodus 1s öncelikle Avrupa, Tayvan, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi bölge pazarlarında çıkacak.

HTC’nin en yeni kripto telefonunda 4 GB RAM, 64 GB dahili hafıza, Snapdragon 435 işlemci ve 3000 mAh kapasiteli pil bulunuyor. 5.7 inç HD+ ekran 18:9 görüntü oranına sahip. 13 megapiksel ana kamera da mevcut. Telefonda 3000 mAh kapasiteli pil de bulunuyor.

 

İLGİLİ HABERLER