Eğlence

HQ Android uygulaması 1 Ocak’ta Google Play Store’daki yerini alacak

hq android Vine’ın kurucuları tarafından geliştirilen canlı bilgi yarışması HQ, ekim ayında iOS’te kullanıcılarla buluşmuş ve hatırı sayılır bir ilgiyle karşılanmıştı. Bu ilgi karşısında kolları sıvayan yapımcı Intermedia Labs, oyunun Android versiyonu üzerinde çalışmaya başlamıştı. HQ Android uygulaması için ön kayıtlar da kısa süre önce açılmıştı.

Intermedia Labs, ön kayıtları açmasının ardından oyunun Android versiyonunun yayın tarihini de açıkladı. Yeni yılın ilk günüyle birlikte HQ, Google Play Store üzerinden Android telefonlara indirilebilecek.

Uygulamanın “kısıtlı beta” sürümü, bu hafta başından itibaren az sayıda kullanıcıya açılmıştı. Intermedia Labs tarafından yapılan açıklamada, kısa süre içinde bu desteğin kapsamınının genişletilmesinin planlandığı belirtilmişti.

HQ Android uygulaması ile oluşturduğu heyecanı büyütebilir

HQ’nun gördüğü ilginin temelinde basit ama oyuncuları kucaklayan konsepti yatıyor. Oyuncular her gün iki defa gerçekleştirilen canlı bir bilgi yarışmasına katılıp gerçek para ödülleri kazanabiliyor. Sorular ilk başta kolay gibi görünse de, ilerledikçe iyiden iyiye zorlaşıyor ve sadece güçlü yarışmacılar ayakta kalıyor. Gerçek zamanlı olarak yüzbinlerce kişi oyunu oynuyor. HQ Android uygulamasının hem bu sayıyı hem de oyunun heyecanını artıracağını görmek çok da zor değil.

İLGİLİ HABERLER