Teknoloji

HP Swarovski kristallerle kaplı akıllı saatini tanıttı

hp swarovski akıllı saat

HP ve Amerikan tasarımcı Isaac Mizrahi işbirliğiyle tasarlanan akıllı saat, kadınlara özel olarak hazırlanan analog saatlerin yanında sırıtmayacak bir görüntüye sahip. Swarovski taşlarla kaplanması, söz konusu uyumun en önemli faktörü olma niteliğini taşıyor. HP Swarovski kristallerle kaplı akıllı saatini, aslında şeffaf bir ekran vazifesi gören camı sayesinde analog saatlerden ayrı bir yere taşıyabiliyor. Söz konusu ekran, kadran üzerinden aktive edilebiliyor.

Akıllı saat, iOS 8 ve üstü sürümlere ya da Android 4.4 ve üstü sürümlere sahip akıllı telefonlarla eşleştirilebiliyor. Bluetooth üzerinden cihazlara bağlanabilen saat; gelen aramaları, mesajları, e-postaları ve yerleşik pedometresi sayesinde atılan adımları gösterebiliyor. Saat üzerinden sesli mesaj, müzik dinlemek, ödeme yapmak, kalp atış hızını ölçmek gibi işlemler ise gerçekleştirilemeyecek.

Normal bir saat gibi kullanıldığı takdirde, cihazın pil ömrü yıllarca sürebiliyor. Ancak yüksek teknolojinin imkanlarından yararlanılması durumunda bu süre beş güne iniyor. “Engineered bu HP” etiketi taşıyan akıllı saat, gümüş veya altın rengi tonlarında paslanmaz çelik bir kasayla birlikte geliyor. Akıllı saatin değiştirilebilir kayışları için siyah, beyaz, pembe, mavi ve açık gri renk seçenekleri bulunuyor. Kayışlar için 40 dolar ödemek gerekiyor. Akıllı saatin fiyat etiketinde ise 250 dolar yazıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER