Teknoloji

HP altı farklı TouchPad ismini tescil ettirdi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HP’nin ilk webOS tableti 1 Temmuzda yurtdışında piyasaya çıkıyor. Ancak bu tablet HP’nin piyasaya süreceği ilk ve tek tablet olmayacak. Şirketin kafasında sonraki nesil tabletlere yönelik planlar şekillenmiş olmalı, ancak ilk TouchPad’e tüketicilerden gelecek yorumlara göre ilerideki ürünler şekil kazanacaktır.

Tabletlerin özelliklerinde ve işlevlerinde değişiklikler olabilir, ancak HP şimdilik bu tabletlere vereceği isimleri kafasında şekillendirmişe benziyor. Şirketin yaptığı isim tescil başvurusu geleceğin TouchPad tabletlerinin ne gibi isimler taşıyacağını işaret ediyor. Altı farklı TouchPad türevi isim tescil edilmiş durumda: TouchPadFlex, TouchPadPro, TouchPadTwin, TouchPadGeo, TouchPad7 ve TouchPadGo.

Bu tabletlerin ne gibi özellikler taşıyacağını kestirmek zor, ancak TouchPad7 ismi, birlikte anılacağı tabletin ya 7 inç’lik versiyon olacağını ya da Windows 7 ile çalışacağını düşündürtüyor. TouchPad Pro adı da klavye taşıyacak ve profesyonelleri hedefleyecek bir tablet için güzel bir isme benziyor. TouchPadTwin çift ekranlı bir tablet, TouchPadGo ise rahat taşınabilen, küçük ekranlı bir tablet olarak karşımıza çıkabilir.

İlgili – Unwiredview

İLGİLİ HABERLER