Eğlence

House of Cards’ın yeni sezonu için ilk tanıtım videosu geldi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

house of cards 6. sezonNetflix’in en popüler orijinal içeriklerinden House of Cards 6. sezon bölümlerinin bitimiyle birlikte ekranlara veda edecek. Geçtiğimiz aylarda yaşanan olaylar nedeniyle dizinin diğer sezonlarından çok daha farklı olmasına kesin gözüyle bakılan altıncı sezona ait ilk tanıtım videosu yayınlandı.

House of Cards’ın akıbeti, geçtiğimiz yılın ekim ayında yaşanan olaylarla belirsiz hâle gelmişti. Dizinin başrol oyuncusu Kevin Spacey kendisine yöneltilen bir taciz suçlamasını üstü kapalı da olsa kabul etmiş, bu itirafın ardından başka taciz suçlamaları da gündeme gelmişti. İlk olarak dizinin altıncı sezonuyla birlikte sona ereceğini açıklayan Netflix, daha sonra yeni sezon prodüksiyonunu geçici olarak durdurmuştu. Bundan bir süre sonra Spacey’i kadrodan çıkaran Netflix, aralık ayında da House of Cards’ın son sezonunun Spacey’siz de çekileceğini duyurmuştu.

Yeni sezonun merkezinde Robin Wright tarafından canlandırılan Claire Underwood karakterinin olacağı daha önce açıklanmıştı. Yayınlanan ilk tanıtım da bu açıklamanın altını kalın biçimde çiziyor. Tanıtımda Claire Underwood, daha önce kocası Frank Underwood’un oturduğu Oval Ofis’te otururken görülüyor. Claire Underwood kendinden emin bir ifadeyle “Daha yeni başlıyoruz” dedikten sonra ekrana “Şef’e Selam” sloganı geliyor. Bu noktada ABD başkanlık marşının da “Şef’e Selam” adını taşıdığını belirtmekte fayda var.

House of Cards 6. sezon bölümleri önümüzdeki sonbaharda yayınlanacak. Netflix’ten henüz kesin yayın tarihi konusunda bir açıklama gelmiş değil.

İLGİLİ HABERLER