Teknoloji

Honor yeni ürünlerini tanıtacağı etkinliğin tarihini açıkladı

honor x8
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Honor yeni ürünlerini tanıtmak için gerçekleştireceği etkinliğin tarihini açıkladı. Kısaca “Yeni Ürün Tanıtımı” olarak adlandırılan ve sloganı “Daha Ötesine Gitmeye Hazır” olan etkinlik, 29 Mart’ta gerçekleştirilecek. Etkinliğin başlangıç saati 20:30 olarak belirtilse de, bunun hangi saat diliminde olduğu konusunda bilgi verilmedi.

Kaynakların paylaşımlarına göre, şirket bu etkinlikte giriş seviyesinde ve orta segmentte konumlanan X serisi akıllı telefonlarını gözler önüne çıkaracak. Bu cihazların X7, X8 ve X9 5G olması bekleniyor. X8’in Orta Doğu ve Afrika için daha önce duyurulduğunu belirtmekte fayda var.

X8, 2022 model uygun fiyatlı telefon seçeneklerinin tipik bir örneği olarak değerlendirilebilir. Akıllı telefonda 6.7 inç büyüklüğünde 90 Hz LCD ekran mevcut. Qualcomm Snapdragon 690 işlemci, 6 GB RAM, 128 GB depolama alanı, 22.5W şarj desteğine sahip 4000 mAh pil, 64 MP ana kamera, 5 megapiksel ultra geniş açılı kamera, iki adet 2 MP sensör ve 16 MP ön kamera bu telefonun özellikleri arasında yer alıyor. X7 ve X9 5G hakkında henüz bilinen bir şey yok.

Honor’un bir süredir konuşulan Magic 4 Lite modelini de bu etkinlikte tanıtabileceği söyleniyor. Serinin açılışını geçtiğimiz ayın sonunda Magic 4 ve Magic 4 Pro ile yapan şirket, kısa süre önce de Magic 4 Ultimate modelini tanıtmıştı.

Magic 4 Lite’ın teknik özellikler bakımından X30’un Çin’de piyasaya çıkan versiyonuna benzer olacağına dair söylentiler daha önce gündeme gelmişti. Snapdragon 695 işlemci, 6 GB RAM, 128 GB depolama alanı, 40W şarj destekli 4800 mAh pil, 48 megapiksel ana kamera, 16 megapiksel ön kamera, 6.81 inç 120 Hz Full HD+ LCD ekran bu telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Honor 29 Mart’taki etkinliğinde akıllı telefonların yanı sıra bazı yeni aksesuarları da tanıtabilir. Şirketin etkinlik kadrosuyla ilgili detayların önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER