Teknoloji

Honor X6a tanıtıldı: Honor X6’dan daha hızlı ekran, daha büyük pil

honor x6a

Honor X6a ile X serisi telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. İngiltere’de kullanıcılarla buluşan akıllı telefon, eylülde tanıtılan Honor X6’nın direkt takipçisi olarak tanımlanabilir. X6a kullanıcılarına X6’ya kıyasla daha yüksek yenileme hızı, daha büyük pil ve daha hızlı şarj imkanı sunuyor.

X6a’da 6.56 inç büyüklüğünde TFT LCD ekran bulunuyor. 1612 x 720 piksel çözünürlüklü bu ekranın yenileme hızı 90 Hz. Akıllı telefonun kalbindeki MediaTek Helio G36 işlemciye 4 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı ise 128 GB. Depolama alanı microSD kart ile genişletilebilen telefonda 3.5 mm kulaklık jakı da mevcut.

X6a’da 50 megapiksel ana kamerayı 2 megapiksel makro kamera ve yine 2 megapiksel derinlik sensörü tamamlıyor. Akıllı telefon kutusundan Android 13 ve Magic UI 7.1 kullanıcı arayüzüyle çıkıyor. X6a’ya ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 22.5W şarj destekli 5200 mAh pil veriyor.

honor x6a

Honor X6a için ne kadar ödemek gerekiyor?

Honor X6a Göl Mavisi ve Gece Yarısı Siyahı renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Akıllı telefonun İngiltere’deki fiyat etiketinde 130 pound yazıyor. Erken sipariş döneminde ise 10 poundluk bir indirim uygulanıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER