Teknoloji

Honor X6 50 MP kamera ve büyük pille geliyor

honor x6

Honor X ailesinde uygun fiyatlı cihazlar sunuyor. Şirket bu seri altındaki telefonlara bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Honor X6 adını taşıyan bu telefon için ilk paylaşım Myanmar’dan geldi. Şirket yeni telefonunun ekranına ve 5000 mAh pil kapasitesine özellikle dikkat çekiyor.

Akıllı telefonda çentikli bir ekran bulunuyor. Arkasındaki kare şeklindeki kamera modülüne ise üç sensör yerleştirilmiş. Bu tasarımı daha önce Honor X8 5G’de de görmüştük. Tüm özellikleri açıklanmayan telefonda 50 megapiksel ana kameranın bulunduğu söyleniyor.

Telefonun 6.5 inç LCD ekranının HD+ çözünürlük sunduğu konuşulanlar arasında yer alıyor. Android 12, Magic UI 6.1 kullanıcı arayüzü, 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanı da telefonun özellikleri içinde sayılıyor. Kamera tarafında ise ana kamerayı 2 megapiksel çözünürlüklü iki sensörün ve 5 megapiksel ön kameranın tamamlayacağı belirtiliyor.

honor x6Honor X6’nın siyah, beyaz ve mavi olmak üzere üç renk seçeneğiyle resmiyet kazanması bekleniyor. Telefonun Malezya’da 599 ringgit (2408 TL) karşılığında satılacağı söylentiler arasında yer alıyor. X6 için resmi duyurunun yakında gelmesi sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER