Teknoloji

Honor X30 için tanıtıma saatler kala yeni paylaşımlar

honor x30

Honor X30, 16 Aralık’ta tanıtılacak. Tanıtım için geri sayımda sona yaklaşılırken, Honor’un Weibo’da yaptığı paylaşım, akıllı telefonun tasarımını görmeyi sağlıyor. Telefonun düz bir ekrana sahip olacağı ve bu ekranın orta üst kısmına ön kameranın yerleştiği, arka panelde ise üç kamera sensörü yuvarlak kamera adasında kullanıcıları bekliyor.

Honor’un Weibo’da yaptığı paylaşımdan kısa süre sonra ise telefonun canlı fotoğrafları internete sızdı. Burada akıllı telefonun üç renk seçeneğini ve parlak arka panelini görmek mümkün oluyor.

Görselleri paylaşan duyumcunun verdiği bilgiye göre, akıllı telefonda 6.67 inç LCD ekran bulunuyor. Qualcomm Snapdragon 695 işlemciye sahip telefonun kamera özellikleri ise şu an için bilinmiyor. Ancak ana kameraya eşlik eden diğer iki sensör makro kamera ve derinlik sensörü işlevi göreceğe benziyor.

Honor X30 hakkındaki tüm sorular yarın itibarıyla cevabını bulacak. Akıllı telefonun ilk etapta Honor’un Çin’de piyasaya çıkması ve daha sonrasında diğer ülkelerde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER