Teknoloji

Honor X10 Max ve X10 Pro’nun tanıtım tarihleri için yeni iddialar

honor x10 max
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Honor X10’un geçtiğimiz ay tanıtılmasının ardından bu telefonun farklı versiyonlarına dair dedikodular etrafta dolaşmaya başlamıştı. X10 Max ve X10 Pro adını taşıması beklenen telefonların da kısa süre içinde resmiyet kazanabileceği belirtilmişti. Ancak gelen son haberler, Honor X10 Max ve X10 Pro için farklı duyuru tarihlerinin tercih edilebileceğini gösteriyor.

Weibo’daki bir paylaşımda, X10 Max’in Honor 30 Youth Edition isimli telefonla birlikte resmiyet kazanabileceği belirtildi. Paylaşımda Honor 30 Youth Edition’ın “Maxwell”, X10 Max’in ise “King Kong” kod adlarıyla anıldıklarının bilgisi de yer alıyor. X10 Max’in 7.09 inç büyüklüğünde olacağı söylenen ekranıyla King Kong adını fazlasıyla hak ettiği söylenebilir.

Honor’un X10 Max ve 30 Youth Edition’ı 4 veya 5 Temmuz’da tanıtabileceği belirtiliyor. Şirketin tanıtımı temmuz ayının ilk günlerinde yapmasına ise kesin gözüyle bakılıyor.

Honor 30 Youth Edition’ın Çin dışında Honor 30 Lite adıyla resmiyet kazanabileceği de söylentiler arasında yer alıyor. Bu telefonda MediaTek’in Dimensity işlemcilerinden birinin kullanılacağı ve telefonun üçlü kamera sisteminde ana kamera görevini 48 megapiksel sensörün üstleneceği iddia ediliyor. Akıllı telefonun Çin’de 1600 yuan (1550 TL) civarında fiyatlarla satılacağı da konuşuluyor.

Honor X10 Max ile birlikte internete sızan X10 Pro ise standart X10’dan daha küçük bir ekrana sahip olacak. 6.53 inç ekran taşıyacak telefonun Kirin 985 işlemciyle geleceği, ana kamera çözünürlüğünün ise 40 megapiksel olacağı TENAA belgelerinde görülmüştü. Bu telefonun tanıtım tarihi konusunda ortada şu an için somut bir bilgi bulunmuyor.

İLGİLİ HABERLER