Teknoloji

Honor X10 serisi için iki yeni model yolda

honor x10 max

Honor X10 geçtiğimiz ay tanıtılmıştı. Son sızıntılar, akıllı telefonun iki yeni versiyonunun yolda olduğunu gösteriyor. Sızıntılara göre, Honor X10 Max ve X10 Pro adını taşıyan telefonlar yakında resmiyet kazanacak. Ancak bu iki telefon tedarikle ilgili sorunlar nedeniyle aynı anda piyasaya çıkmayacak.

Honor’un X10 Max’ta MediaTek Dimensity 1000+ işlemci kullanmayı planladığı, ancak yonga eksikliği nedeniyle Dimensity 800’e geçiş yapmak zorunda kaldığı söyleniyor.

X10 Max hakkındaki diğer iddia ise telefonun ekran büyüklüğüyle ilgili. Akıllı telefonun 7.09 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacağı belirtiliyor. Eğer bu iddia doğru çıkarsa, X10 Max dünyanın en büyük ekranlı akıllı telefonları listesine üst sıralardan giriş yapmış olacak.

X10 Pro’nun daha “normal” büyüklükte bir ekrana sahip olacağı söyleniyor. Burada kullanılan “normal” kavramı göreceli olsa da, telefonun standart X10 gibi 6.63 inçlik bir ekran taşıyabileceği belirtiliyor.

Honor X10 Max ve X10 Pro için henüz ortada bir çıkış tarihi bulunmuyor. Ancak önümüzdeki dönemde iki telefon hakkında daha fazla detay duymak sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER