Teknoloji

Honor X10 Max’in fotoğrafları resmi duyuru öncesinde ortaya çıktı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Honor X10 Max, 2 Temmuz’da resmiyet kazanacak. Tanıtım etkinliği için geri sayım devam ederken, akıllı telefonu gösteren yeni fotoğraflar ortaya çıktı. Bu fotoğraflarda cihazın sadece arka paneliyle üst ve alt kenarlarını görmek mümkün oluyor. Asıl ön plana çıkan özellik olan 7.09 inçlik IPS LCD ekran ise hâlâ gizli kalmaya devam ediyor.

Akıllı telefonun arka panelindeki ikili kamera sistemi fotoğraflarda oldukça net biçimde görülüyor. Burada 48 megapiksel çözünürlüklü ana kameraya 2 megapiksel derinlik sensörünün eşlik etmesi bekleniyor.

Sızan fotoğraflar telefonun alt ve üst kenarlarındaki simetrik hoparlör ızgaralarını da net biçimde gösteriyor. NFC ve kulaklık jakı da fotoğraflarda fark edilen unsurlar arasında bulunuyor. Siyah, mavi ve mor olmak üzere üç renk seçeneği olan telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pili sağlayacak.

honor x10 max

Honor X10 Max’in kalbinde Dimensity 800 işlemci bulunuyor. Bu işlemciye 6 veya 8 GB RAM eşlik edecek. Dahili depolama alanı seçenekleri ise 128 ve 256 GB olarak sıralanıyor.

honor x10 max

Honor X10 Max Android 10 işletim sistemiyle, ancak Google Play Servisleri olmadan gelecek. Telefona dair diğer detayları öğrenmek için 2 Temmuz’a kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER