ManşetlerTeknoloji

Honor Watch GS 4 akıllı saat ve Band 9 akıllı bileklik tanıtıldı

honor watch gs 4

Honor Watch GS 4 adını taşıyan yeni akıllı saatini ve Band 9 akıllı bilekliğini gözler önüne çıkardı. Yeni giyilebilir ürünler, Honor’un yeni akıllı telefonlarıyla birlikte tanıtıldı.

Honor Watch GS 4

Honor Watch GS 4’te 1.43 inç büyüklüğünde yuvarlak AMOLED ekran bulunuyor. Bu ekran 466 x 466 piksel çözünürlük sunuyor. Ekranın piksel yoğunluğu ise 326 ppi. 8000’den fazla saat kadranını destekleyen saatte kullanıcılar bağlı cihazın galerisi üzerinden kendi kadranlarını da oluşturabiliyor.

Honor Watch GS 4’ün 316L paslanmaz çelik kasası altın renkli bir kaplamayla geliyor. Tüm modellerin 10.5 mm kalınlığında olduğu belirtilirken, sağ kenarda da iki fiziksel tuş kullanıcıları bekliyor.

Watch GS 4, bir dizi sağlık ve fitness özelliğiyle kullanıcıları karşılıyor. Bunlar arasında kalp atış hızı takibi, uyku izleme, stres takibi ve kandaki oksijen seviyesinin ölçümü gibi özellikler yer alıyor. Kan basıncı seviyelerini de ölçebilen akıllı saat, atriyal fibrilasyonu da tespit edebiliyor.

honor watch gs 4

Watch GS 4, 100’den fazla iç ve dış spor modunu destekliyor. Bunlar arasında 85 özelleştirilmiş spor modu ve 10’dan fazla da profesyonel spor modu bulunuyor.

Honor Watch GS 4, Android 9 ve üstü ile iOS 11 ve üstü sürümlerin yüklü olduğu telefonları destekliyor. Honor akıllı saatin pil kapasitesini açıklamasa da, tipik bir senaryoyla 14 günlük bir kullanım süresi vadediyor. 5 dakikalık şarjın tüm günü çıkarmaya yeteceği de Honor tarafından verilen bilgiler arasında yer alıyor.

32 MB RAM, 4 GB depolama alanı ve 5 ATM basınca kadar suya dayanıklılık akıllı saatin özellikleri arasında yer alıyor. Hoparlör ve mikrofon sayesinde akıllı saati telefon konuşmalarında kullanmak mümkün oluyor. NFC, Beidou, GPS, GLONASS, GALILEO ve QZSS destekleri de saatte mevcut.

Üç farklı renk seçeneği bulunan Honor Watch GS 4, Çin’de 999 yuan (4550 TL) ve 1199 yuan (5460 TL) karşılığında satılacak.

Honor Band 9

Honor Band 9 ise 1.57 inç büyüklüğünde AMOLED ekranla geliyor. Yenileme hızı 60 Hz olan bu ekran, 402 x 256 piksel çözünürlük ve 302 ppi piksel yoğunluğu sunuyor. Polimer fiber kasaya sahip olan akıllı bileklik, silikon kayışla geliyor.

4 MB RAM ve 48 MB depolama alanıyla gelen Honor Band 9, Android 9 ve iOS 11 ile üstü sürümlerin yüklü olduğu akıllı telefonları destekliyor. 96 iç ve dış spor modu sunan akıllı bileklikte kalp atış hızı ölçümü, uyku takibi, kandaki oksijen seviyesinin ölçümü gibi özellikler mevcut. Atriyal fibrilasyon tespit özelliği de bulunan Honor Band 9 ile kadınlar adet döngülerini de takip edebiliyor.

Honor Band 9, yoğun kullanımda 10 gün, standart kullanımda ise 14 gün pil ömrü sunuyor. 5 ATM’ye kadar suya dayanıklı olan Honor Band 9 ile müzik ve kamera kontrol edilebiliyor.

Honor Band 9 için siyah, mavi ve mor renk seçenekleri sunuluyor. Akıllı bilekliğin NFC destekli versiyonu 299 yuan (1362 TL), NFC’siz versiyonu ise 249 yuan (1134 TL) karşılığında satılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER